Hvala Koshpa za link.Nisam ni ja neki fan pjenušavih vina,al onak za ovorit na Novu godinu u ponoc i kucnut se.Eto uzeo si na kraju Freixenet cordon negro za oko stotinjak kuna,valjda bude ok.
al sad bez zajebancije.. pa di si kupio taj Freixenet?!inace taj Cordon Negro kosta oko 60ak kn..
Nije baš sve tako nevino kako bi neki voljeli da jeste. Novi i jedan stari admin sigurno nisu doprinijeli ovako nećemu, čak suprotno, ali ima i onih forumaša čije se arogancije i neprimjerenih izjava jako dobro sjećam, a što je vjerovatno i drugima davalo krila do nesnošljivog i bukvalnog pljuvanja: „Biodinamička proizvodnja je prljava, sastoji se od vrađbina, što lažeš da tako radiš kada sam te vidio da prskaš, kupuješ preparate“, i mnoge druge slićne a možda i krupnije gluposti. Tako nešto ostavi traga i „frustracije“ za koje Koshpa dobro i dobronamjerno kaže da ih treba prevladati karakterom. Njega treba još više pokazati u vremenima koja su nam naklonjena. Za teška vremena omalovažavanja i napada sa svih strana razumijem kontru istom mjerom ali sada za to nema potrebe, sada treba pokazati karakter pobjednika. Odbrana Tomca, Peršurića.... vjerujem da je bila nužna i opravdana ali se to ne radi ovako nego običnom, lepršavom, pa čak i pokojom ironičnom packom u lekciji o kvalitetu domaćeg pjenušca. Pobjednike uvažavaju i pozorno slušaju, pa se samo treba naviknuti na „novu“ ulogu i vratiti se pravim vrlinama. Osvetom se možda nešto i postiže ali se gubi veliki i lijepi dio sebe.P.S. Sretna nova godina svima.
Pa eto isto kao i daruvarski sauvignon od Koshpe u konzumu ne košta 36kn,nego 50kn jer sam ga jućer tamo kupio.Izvini što sam napisao da si bahat,to je bilo tak u tom trenutku,inace imam jako visoko mišljenje o tebi i tvojim postovima,nacinu pravljenja vina,nisam cak ni protiv biodinamike.®elim tebi i tvojoj obitelji sve najbolje u Novoj godini.
To im je najbolje vino uz muskat zuti. Vidim da imaju nove etikete, al koja je fora s ovim nazivom Riesling.