VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
13 Lipnja, 2026, 23:33:45

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  Bez cenzure
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 150 Dolje Ispis
Autor Tema: Bez cenzure  (Posjeta: 704236 puta)
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #195 na: 22 Rujna, 2009, 13:49:46 »

ne bih htio vrijeđati vlasnika ove kuće, ali ja u njoj ne bih ni noć prespavao. ..... silovanje prostora.... ne znam, ovakva kuća mi jedino ima smisla kao tematski park na temu Ivice i marice ili neke druge bajke.

Na ovako nešto mogu se jedino slatko i od srca nasmijati!  ;D  ;D  ;D

U vinogorju, gdje je u prirodnom ambijentu brdovitog terena, zelenila i šuma načićkano na stotine i tisuće vikendica, večinom od kvadri, betona ili cigle, svih mogućih veličina i oblika, skip je pronašao jednu koja "siluje prostor" i u kojoj on "ne bi želio ni spavati"..

Oprostite što sam uopće stavio ove fotke, i tako povrijedio vaš istančani ukus i umjetničko-arhitektonski smisao za prostor!
Evidentirano
Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #196 na: 22 Rujna, 2009, 13:57:08 »

Palomas, nemoj se odmah ljutiti, ljudi različito razmišljaju...

Meni je prekrasna kuća, prekrasna mi je i Ivanova, ljepa mi je i moja koju uređujem...

ali ja sam takav, uživam u svemu i sve što ima negog smisla mi se sviđa jer u svemu prepoznajem rad ruku i volju...

Btw, rijetko koja je kuća u kojoj nebih ni prespavao...
Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #197 na: 22 Rujna, 2009, 14:03:52 »

Pa već sam napisao u prošlom odgovoru, mene takva "argumentacija" tjera na smijeh, nikako na ljutnju! Između tisuću zidanih objekata i najlusuznijeg apartmana u hotelu, ono što bih ja osobno uvijek radije odabrao je objekat od drvenih trupaca... Ali to je moj odabir, ja ne tvrdim da su beton ili kvadri silovanje prostora. To tvrdi jnix za kuću od trupaca, na lokaciji gdje samo par metara s druge strane ceste raste visoka šuma..
Evidentirano
pirou
Novak
**

Ðurđevac

Email
« Odgovor #198 na: 22 Rujna, 2009, 14:13:12 »

Moj komentar: Ne da vuče na kič nego je takav KIČ da ga se nebi ni Višnja Pevec posramila.
Neki elementi su genijalni (krovište i upotreba cigle..), al večina je strava od bacanja novaca na neukus.
Samo moje mišljenje kao  građevinca...
 ;D
Evidentirano
vitis
Novak
**

Popovača

Email
« Odgovor #199 na: 22 Rujna, 2009, 15:06:43 »

@palomas: Nemoj nam zamjeriti sto ti kazemo svoje misljenje, nema potrebe za sarkazmom. :) Slike si zato i postavio, zar ne, da cujes misljenja drugih. Ima pozitivnih i negativnih i kao sto je netko napisao, 100 ljudi, 200 sisa :)

E sad... kud svi, tud i mali Mujo, pa da i ja kazem sta mislim... a reci cu samo da mislim da se za tu lovu koja je ulupana u to, moglo (po mojem skromnom laickom misljenju) bolje, od uredjenja okolisa do malo vise rucnog rada. Dosta stvari je ovdje radjeno po spagi i previse je pravilno, za moj ukus, ja vise volim rustikalnije...

Evidentirano
poznanovec
Moderator
Novak

poznanovec-mali bukovec

Email
« Odgovor #200 na: 22 Rujna, 2009, 18:10:36 »

ma dajte ljudi, svi bi mi bili presretni da si kaj takvoga moremo priuštiti
Evidentirano

vine nemre tak neveljati,
da ga mi nebi mogli spiti
pissta
Zaštita u vinogradu
Novak

Varaždin(ski bregi)

Email
« Odgovor #201 na: 22 Rujna, 2009, 19:39:53 »

Svi dobro znamo da drvo jako dobro gori...pa je bitnije da vlasnici takvih objekata žive u skladu sa okolnim ljudima nego da li se objekt uklapa u prirodu...u varaždinskom kraju bilo je par takvih situacija,zar ne?
Evidentirano
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #202 na: 22 Rujna, 2009, 20:01:58 »

palomas jebemu pa sta se ti sad ljutis, pa nije to valjda tvoja kuca da si se tako uvrijedio..?? ::) nekima se svida, nekima ne, i to je to, tako je na kraju krajeva u svemu sta postoji i sta ljudi rade. sto je vise gledam, manje mi se sve to svida, podrzavam ideju da bi vise pasala u neki gorski kraj tipa austrije ili svicarske ili naseg gorskog kotara i like, ovako je malo neuklopljena. vidi se da se pazilo na mnoge detalje i sve je radeno u skladu i na istu foru ali ipak to nema formu klasicne tradicionalne drvene kuce vec nove drvene vile. ima dosta kica, meni se npr. pogotovo ne svidaju one skulpture od zivice, to mi je inace strasno, jos pogotovo u takvom ambijentu. vidi se da je puno love ububano u to (znam iz iskustva) ali kako ljudi kazu, takav nacin drvene gradnje dosta odudara od nase tradicionalne gradnje drvom. mislim da je ovo dobar primjer kako i kada imas novaca treba imati i stila i pameti napraviti nesto kvalitetno i uklopljeno u tradiciju i ambijent.. svi misle da je lako napraviti sa par milijuna necega nesto super ali u mnogo slucajeva to ipak nije tako sto su i dokazale ove fotke i reakcije vecine ljudi.
Evidentirano

riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #203 na: 22 Rujna, 2009, 20:45:44 »

kada imas novaca treba imati i stila

ovaj dio mi se svida,iako se ne vidi cijeli kompleks nego samo pojedinacni objekti mozda u cjelini djeluje kompaknije s okolinom,no zaista je tu puno ulozeno.ima dobrih detalja ali vecinom neki za nas kraj nisu tradicionalni pa nam malo iskacu iz nasih okvira i osjecaja za lijepo i oku ugodno.i ja bih se slozio malo prenapuceno,ne znam kamo bih taj stil smjestio u buducnost ili proslost.
mozda mi se i ukaze prilika to dozovjet u zivo posto je iz moje zupanije.
Evidentirano
DarzaJ
Novak
**

Slav.Brod, 45°11'51.51"N, 18° 1'17.66"E

Email
« Odgovor #204 na: 22 Rujna, 2009, 21:21:03 »

Ma sve je to ok, osim onih stolica jer su mi upale u oko pošto odudaraju od ostaloga.  ;)
Što se tiće ukusa kad bi imao sredstava i tako nešto radio neke detalje bih izmjenio da bude malo "toplije-domaćinski" i manje sterilno.
Evidentirano
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #205 na: 22 Rujna, 2009, 21:40:50 »

palomas jebemu pa sta se ti sad ljutis

Ponovit ću OPET, i za tebe Ivane, i za sve ostale - ne ljutim se ni najmanje, i nije mi jasno zašto mi ne vjerujete kad sam napisao da sam se iskreno nasmijao na ono što je jnix napisao? Ni neki drugi komentari nisu daleko od njegovog, a ja to opet doživljavam sasvim drugačije. Kuća niti je moja, niti poznajem vlasnika, niti me je previše briga za sve to. Ali sigurno je da se ta kuća jako razlikuje i od drvenih baraka, i od klasičnih vikendica...

Ako se ona doživi skupa sa okolnim prostorom, i šumom koja se nalazi svega par metara dalje, onda ispada da se ona daleko najbolje uklapa u prostor, a sve drugo puno je više "silovanje prostora".
Evidentirano
jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #206 na: 22 Rujna, 2009, 22:21:31 »

Pa već sam napisao u prošlom odgovoru, mene takva "argumentacija" tjera na smijeh, nikako na ljutnju! Između tisuću zidanih objekata i najlusuznijeg apartmana u hotelu, ono što bih ja osobno uvijek radije odabrao je objekat od drvenih trupaca... Ali to je moj odabir, ja ne tvrdim da su beton ili kvadri silovanje prostora. To tvrdi jnix za kuću od trupaca, na lokaciji gdje samo par metara s druge strane ceste raste visoka šuma..
skip  je to napisao  ne  ja ...

sutra ja šaljem  slike  novoizgrađene kuće od trupaca  na  mojoj bivšoj livadi  koju smo prodali ove godine i ja sam čovjeku dao ideju za ribnjak i kućicu, ali on je napravio malo veću i  super mi je , inače za njega radim i vino 4.godinu ...
Evidentirano

Chajks
Novak
**

Bedekovčina

Email
« Odgovor #207 na: 23 Rujna, 2009, 08:31:35 »

meni se osobno uopće ne sviđaju kuće od trupaca u našem podneblju (zagorje, varaždin,...).... jednostavno ne pašu u naš kraj. Ima prekrasnih kuća od hrastovih planjki koje se puno bolje uklapaju u okoliš, odaju dašak tradicije, a uz to i lijepo izgledaju;)
Evidentirano
gramoxon
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #208 na: 23 Rujna, 2009, 09:24:13 »

o ukusima neću, ali spavanje u toj kući samo za hrabre.( šala) :o. Tip je poginu za vrijeme gradnje, strujni udar. Ja imam voćnjak 200 m od te parcele tak da  mi je poznata. Šteta da nema slika parcele prije  gradnje, da vidte koliko je tip navezao zemlje da tu padinu poravna i ostalo. ako je parcela samo za kuću ok, ali za vinograd nije.
Evidentirano
Jeremija
aktivni član

Email
« Odgovor #209 na: 23 Rujna, 2009, 17:26:53 »

A kako vam se ova sviđa?
ta je oko 2km sjevernije od one.

Evidentirano

I onda neš pil
 Str: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 150 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!