VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
13 Lipnja, 2026, 21:51:55

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  Bez cenzure
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 150 Dolje Ispis
Autor Tema: Bez cenzure  (Posjeta: 704209 puta)
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #180 na: 22 Rujna, 2009, 12:50:24 »

Evidentirano
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #181 na: 22 Rujna, 2009, 12:51:16 »

Evidentirano
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #182 na: 22 Rujna, 2009, 12:52:19 »

Unutrašnjost je također lijepo uređena, sa kaminom u sredini prostorije, i sa velikim prozorima i terasom s odličnim pogledom na susjedno brdo.

U prednjem dijelu bit će kupaonica i kuhinja, sa ručno izrađenim namještajem.

U potkrovlju bit će dodatna spavaonica.

Evidentirano
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #183 na: 22 Rujna, 2009, 12:54:36 »

Pogled sa terase teško je opisati...

Sve u svemu, utrošeno je jako puno novaca, ljudskog rada, znanja i truda u sve to. Nekima se drvo ne dopada, nekima to izgleda kao kić, drugima se dopada... Sto ljudi, dvjesto sisa...
Evidentirano
Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #184 na: 22 Rujna, 2009, 12:59:30 »

Brutalno!!!

Nemam riječi...

Fakat predobro.... eh da je meni barem onaj wc ...

Savršenstvo!!!
Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #185 na: 22 Rujna, 2009, 13:16:03 »

da, mrvicu vuce na kic ali je ok. najvise sta mi se svida su ona velika drvena vrata.. ;)
Evidentirano

skip
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #186 na: 22 Rujna, 2009, 13:21:10 »

bez obzira na uloženi novac i trud, ni do koljena nije Ivanovoj klijeti i podrumu, prilično kičasto
Evidentirano
jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #187 na: 22 Rujna, 2009, 13:24:30 »

nemojte ništ slikati , nego nas pozovite na 2.VVV.Forum Fest ,  ljepo to zajedno odradite , a mi će mo pomoći...
Evidentirano

palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #188 na: 22 Rujna, 2009, 13:25:09 »

Vlasnik je već dobio kojekakve ponude, od raznih novina, pa do HTV-a i gostovanja u emisiji "Dobro jutro Hrvatska", drugi su mu čak ponudili da bi se kod njega snimala tv serija, vjerojatno neka od sapunica, ali je sve to odbio...

Na licu mjesta sve to izgleda još impresivnije, pogotovo ako se nalazite na dvorištu, ispod samoga objekta. O ukusima se ne raspravlja, neki naivni umjetnik - drvotokar iz okolice Koprivnice izradio je puno detalja, skulptura i ukrasa, po svim stazama i stepenicama ugrađena je podna i ambijentalna rasvjeta, tako da tek po noći to dobiva izgled prave raskoši...
Evidentirano
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #189 na: 22 Rujna, 2009, 13:29:32 »

bez obzira na uloženi novac i trud, ni do koljena nije Ivanovoj klijeti i podrumu, prilično kičasto

hehe, fala. bas sam sad staroj pokazivo slike, veli da joj se bas i ne svida, da joj je prilicno kicasto i na kraju krajeva, sve je to novo, od cigle do drva. jedino je zinula kad sam joj pokazo vrata i prozore koji su super, pase im taj kic ali onaj wc joj se nikak ne svida i cijeli balvani koji vire van..
Evidentirano

Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #190 na: 22 Rujna, 2009, 13:31:37 »

Da, kad će biti taj susret? Na prvi nisam mogao, bijah na moru...

Bude netko organiziral?  ;D

Jinx, vidimo se danas, ako dolazis ranije u Zg, javi, ja sam slobodan cijeli dan...
Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #191 na: 22 Rujna, 2009, 13:35:22 »

ne tradicionalno za taj kraj , ima kića , i imat će i publiku, ali mislim da vino tu ne paše , možda samo izletište ili ništa tj kako je i autor slika rekao nije za javnost , samo će gazda i pozvani tu "uživati"...
Evidentirano

skip
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #192 na: 22 Rujna, 2009, 13:38:54 »

Ivane ne budi previše skroman, tebi je uspjelo obnoviti staru klijet i nadograditi podrum koji se u potpunosti uklapa u ambijent. ne bih htio vrijeđati vlasnika ove kuće, ali ja u njoj ne bih ni noć prespavao. inače zadnjih 20-tak godina događa se silovanje prostora ovakvim ili sličnim građevinama, milijun puta sam bio svjedok u dalmaciji da ljudi kamen koji su iskopali na gradilištu kuće jednostavno bace u more, sazidaju kuću i onda stave termo žbuku i završni edel putz i to u nekakvim bojama od breskve do ljubičaste ili roze, što u potpunosti odudara od ambijenta i stoljetne tradicije gradnje i uporabe građevinskih materijala, katastrofa. ne znam, ovakva kuća mi jedino ima smisla kao tematski park na temu Ivice i marice ili neke druge bajke.
Evidentirano
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #193 na: 22 Rujna, 2009, 13:39:49 »

Eto, zato sam i napisao da se o ukusima ne raspravlja... Građevina od okruglih masivnih trupaca meni se baš dopada, pogotovo takva na kojoj zadebljani i neobrađeni krajevi trupca strše na uglovima zgrade, prilično daleko van. Neki detalji moglu su biti izvedeni i malo decentnije, ali sve u svemu - čitava ta građevina i uređenje okolnog prostora meni djeluje vrlo impresivno....

Što se drvo više obradi i dovede u red, objekt po meni počinje ličiti na drvenu baraku... I ono što moramo priznati - kod nas ima relativno malo kuća izgrađenih baš od trupaca, daleko je više onih od hrastovih planjki.
Evidentirano
jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #194 na: 22 Rujna, 2009, 13:43:28 »

I ono što moramo priznati - kod nas ima relativno malo kuća izgrađenih baš od trupaca, daleko je više onih od hrastovih planjki.
pa radi tradicije , koju ne treba mjenjat sa gorskim ambijentom, ovo bi više pasalo kod kolege u karlovcu...
Evidentirano

Str: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 150 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!