koji je minimalni rok za pretakanje mošta nakon stavljanja vinobrana
da, bilo je vec mnogo puta.. minimum 3, optimum 5-7 dana.
u savjtodavnoj službi (zelina) rekli su mi da taj komplet niš ne vrijedi i da tomu niš ne vjerujem
Reci mi molim te tko ti je to rekao?Vrlo teške riječi. proizvod je već jako dugo natržištu i jako puno zadovoljnih kupaca. Naravno, treba ga znati koristiti, čuvati i sve ostalo. Orijetnacijski komplet koji kada se pravilno koristi je vrlo vrlo točan.
gospođa Vlastadanas sam ponovo mjeril, uzel sam uzorak na donju pipu izagrijal sam ga na oko 20 stupnjeva i opet isti rezultat (prije sam na gornju)miislim da dobro mjerim, na 16 počinje mjenjati boju, na 17 mislim da je to ta boja, od 19 sve jedno je koliko dodam reagensa farba je uvjek ista bez obzira koliko dodamrok trajanja bočice je do travnja ove godine, a isto tako sam mjeril sa starim reagansom i daje isti rezultat.
možda ja zbilja neznam meriti...u epruvetu denem 10mL vina i dodajem reangens kap po kap ineprestano mučkam da reagens nestane ,boja se počne mjenjati odozgora,da li se očitava čim se boja počne mjenjati ili se čeka da se boja promjeni u cjelom uzorku