Ja sam na jednoj svadbi dobio direktora (noha) za piti, brrrrrrrrrr. grozno.Ima svačega.
Ma nisu u pitanju nećije mogućnosti da ugosti svatove, nego me iznenadila priča da je to u Dalmaciji normalna stvar. Iako sam i do sada naletio na loše vino u Dalmaciji mislio sam da je to namjenjeno samo "fureštima" iako ni to nije lijepo. Ako želimo na vinsko tržište o tome se mora više pričati. Dalmatinci volio bih čuti i vaše mišljenje o tome.
Quote from: Orahovićan on 28 Svibnja, 2007, 15:55:31Ma nisu u pitanju nećije mogućnosti da ugosti svatove, nego me iznenadila priča da je to u Dalmaciji normalna stvar. Iako sam i do sada naletio na loše vino u Dalmaciji mislio sam da je to namjenjeno samo "fureštima" iako ni to nije lijepo. Ako želimo na vinsko tržište o tome se mora više pričati. Dalmatinci volio bih čuti i vaše mišljenje o tome.Vino iz mojeg vinograda od prije 10 g ja sad ne bi u usta stavio, stari je radio onako kako i ostali oko njega (npr. nakon berbe staviš mošt u bačvu, ostaviš otvorenu i krpu oko otvora da ti ne ide po podrumu kad kipi ). Poslije više nije mogao pa sam ja preuzeo, nisam imao pojma o ničemu, ali sam želio naučiti. ®elim reći da sad imam dobro vino, ali i dalje učim od stručnijih, sa ovog foruma itd., dosta sam uložio u to, ali mi nije žao, ali treba stalno usvajati nova znanja i tehnologije, kladim se da npr. Vinofil sigurno ima odlično vino
ali još uvijek možeš naletiti na mudrijaša " od vapna i galice " koji se boji " otrova ", a taloženje mu je " neprirodno !!!"