Da nas obične smrtnike prosvjetliš i objasniš kako izgleda "poštena vinska čaša",gdje ju nabaviti i po čemu je posebna?Usput pitam,zašto nemaš vlastitu internet stranicu ili da se reklamiraš barem putem Facebooka?Vidim po spisku da ovi tvoji biodinamičari imaju svi ili skoro svi?!
prijatelju ako ti ja moram crtati kako izgleda postena vinska casa onda bolje da se odmah i ti i ja iskljucimo sa ovog foruma.
to je kao da se bavis proizvodnjom vina i onda me pitas kako izgleda postena drvena bacva??
gdje je nabaviti? smjesno pitanje..
vjerujem da si cuo za konzum (ili metro, getro, plodine..), odes tamo, na odjel kuhinjskih pizdarija i imas barem 10ak vrsta "postenijih" vinskih casa od ove degustacijske!
i ne, set od 2, 4 ili 6 komada ne kosta malo bogatstvo (kao sto je slucaj sa npr. Riedelom) vec jedna casa u prosjeku kosta 10ak ili manje kuna..
ali ako ti je i to preskupo onda radije niti nemoj piti vina.
btw. svi pricate i zalite se kako je kultura stola kod nas vrlo niska, kak ljudi ne kuze vina, ne znaju ih proizvoditi, samo se piju gemisti, bambusi, itd. a s druge strane se cudite kad popljujem degustacijsku casicu i kazem da se iz nje nikako ne mogu piti iole ozbiljnija vina..
nije svaka casa koja ima pola cm stalka automatski i vinska casa!
ps. ne kuzim kakve veze ova rasprava o casama ima sa mojom internet ili facebook stranicom, tj. neimanjem iste?
valjda ja imam pravo odluciti da li mi je tako nesto potrebno ili nije.. facebook prezirem, internet malo manje ali da, uskoro cu imati svoju stranicu, radim na tome sad preko zime.