Koshpa, tebe je vrlo lako impresionirati..
Vinarija Marof, Prekmurje, SlovenijaSauvignon Blanc 2007Ovo je vino kojem kvaliteta nije pala od trenutka kad je bilo punjeno
imas li ideju mozda kako tako ocuvati kvalietetu vina?
... sorry kaj ne pise biodynamic, organic ili eco. Vino je solidno i vrijedi tih para...Ti npr. nemas boljeg
luka, kakav cep ima vino i koja je cijena boce?
Danas sam bio u Vrutku i bila je degostacija vinarije Vinski vrh...Probao sam Ranjski rizling libertin i Ranjski rizling primus mislim da su oba vina bila suha i berba 2008.Nisam ljubitelj Ranjskog rizlinga ali za ova vina mogu reći da su odlična, a posebno Ranjski rizling primus koji je jači , ima jaču aromu , bolju punoču i duže traje u ustima u usporedbi sa Ranjskim rizlingom libertina. Da budem iskren kupio sam butelju njihovog Sauvignona i nije mi se baš svidio a li zato mi se Ranjski rizling jako sviđa , odličan mi je... Jadva čekam da probam i Ranjski rizling padija...Pohvala Luki, samo tako naprijed i uspjeh je zagarantiran...
nisi ljubitelj rizlinga.. hm, ok.. ja jesam, i to veliki! takoder sam pio ovaj bazni rizling libertin ali 09 mislim, prije nekih mjesec dana, iskreno nisam bio previse odusevljen, bio mi je pretanak i preobican.. primus nazalost nisam probao ali morat cu sto prije dok za paidiu znam da je odlican! imam buteljicu u arhivi koja ceka trenutak inspiracije..
Danas probao Ranjski rizling padiju. Mogu samo dodati da je odlično vino... Pošto volim slatkasta vina , za mene je ovo vino poslastica...
Molim da mi odgovorite koje bi vino mogla poslužiti uz juneći pivski gulaš...veliko hvalaSnježana