Da sam stavio 100, onda bi se pocelo nabrajati one preko 100kn. U toj kategoriji mi je lako naci dobro vino.Ova kategorija ispod, vino za svaki dan, mi je vec problem. Sto ti je ova kratica k.b.?
Chardonnay (sur-lie)2003 savršenstvo!oko 130 kn butelja!
Da Chardonnay je od Ðakova
Quote from: vinogradar on 08 Lipnja, 2007, 16:24:52Da Chardonnay je od Ðakovatak sam si i mislio. i kazes dobro je a? ja imam butelju tog chardonnaya i sauvignona, oboje 2003. sur lie, ali nisam jos otvorio, nek zrije..
Quote from: Ivan on 08 Lipnja, 2007, 20:44:58Quote from: vinogradar on 08 Lipnja, 2007, 16:24:52Da Chardonnay je od Ðakovatak sam si i mislio. i kazes dobro je a? ja imam butelju tog chardonnaya i sauvignona, oboje 2003. sur lie, ali nisam jos otvorio, nek zrije.. Šta misliš Ivane o Jazbinskim vinima? Jazbina, odnosno vinogradi tamo, mislim oko 11 ha, malo iznad Maksimira, pokušalište ( probni teren ) Agronomskog faksa u Zg-u! Meni su stvarno odlična, šteta šta ih imaš samo za private kupiti tamo! Tamo sam prvi put i probao jedan chardonnay sur lie!
®elio bih poslovnom partneru koji mi je učinio veliku uslugu pokloniti neko stvarno kvalitetno vino. Što preporučate? Gdje u Zagrebu kupiti, koliko košta? Unaprijed hvala! Zeke
a i u Ilici je zbilja ok ducan Franja coffee & tea house, ima samo najbolje od hrvatskih i uvoznih vina i cak dosta rijetkih vina, npr. Krauthakerov crni pinot iz 2002. i 2003.,
Quote from: Ivan on 04 Kolovoza, 2007, 23:32:22a i u Ilici je zbilja ok ducan Franja coffee & tea house, ima samo najbolje od hrvatskih i uvoznih vina i cak dosta rijetkih vina, npr. Krauthakerov crni pinot iz 2002. i 2003., Meni je Krauthakerov crni pinot jako dobar. Ne sjecam se sad vise koja je godina bila, valjda 2003, ali vec je nekoliko mjeseci ne mogu naci u Vrutku, niti u Billi, Mercatoru, Intersparu i slicnim supermarketima. Zna li netko ima li ga jos negdje? Ili, kad ce iduce berbe (2004?) na trziste?
postoji Krauthakerov crni pinot u 0,75 l i 1 l, pa sad ovisi koji si tocno pio jer je zadnji iz butelje iz 2003. godine
Quote from: Ivan on 24 Rujna, 2007, 21:23:32postoji Krauthakerov crni pinot u 0,75 l i 1 l, pa sad ovisi koji si tocno pio jer je zadnji iz butelje iz 2003. godineNaravno mislim na ovaj iz butelje. Meni jedno od najdrazih nasih crnih vina!Ovaj iz litrene boce je meni osjetno losiji.I, sto kazes, nema ga vise u prodaji? Eeee, da sam znao da ce nestati...
Interesira me da li netko od forumaša ispija fina vina iz rinfuze (kazem fina jer pri tom iskljucujem razne otrove u plasticnim bocama od 5-10L za cijenu <10kn/l u supermarketima)?