ev veceras i naceo od krauthakera sivi fratar sad sta je to el to sorta ili neka kupaza pojma nemam inace bjelo vino onak malo mu je kiselina vise izrazena al je bome i jako osjeti se na prvom gucu hehe 13% alk 2002god al ono ok vino
prije je imao sivi i bijeli fratar naziv vina, to su sivi i bijeli pinot koliko se sjecam..
gogo, vidio sam ta vina od Dubokovica u Metrou i to je ta cijena, Medvid opcenito svugdje u maloprodaji kosta oko 500 kn ali ga ja zato preko jednog frenda nabavim za 150 kn po boci.. i sad cu uzeti jedan kartoncic prije blagdana! zbilja to vino vrijedi svake lipe, to zna onaj ko je probao bilo kojeg Medvida......
cek a cemu onda taj fratar u cemu je stos ako znas
Ivane predlozi mi neki tipicni vrhunski rajnski rizling. Znaci onaj koji pogadja samu esenciju te sorte.
malo sam ovih dana prelisto par brojeva Svijeta u casi pa sam naso neke bolje rizlinge koji se mogu kupiti kod nas:Loimer, rizling seeberg 07, cijena 110-150 kn, uvoznik vivatLoimer, rizling kamptal dac 08, cijena oko 110 kn, uvoznik vivatSchloss Gobelsburg, rizling kammerner gaisberg 07, cijena 110-150 kn, uvoznik vrutakF.X. Pichler, rizling loibner steinertal smaragd 07, cijena 150-220 kn, uvoznik vinopolisnazalost to je sta sam nasao u zadnjih 10ak brojeva, zbilja bijedno i ocajno, i sve ovo su austrijska vina, nijedno njemacko..
GRAŠEVINA MAJETIC 2002 ok vino al nekak mi malo kak bi reko prazno vodenasto a mogla bi i kiselina bit veca et toliko od mene hehehehe