Razor molim te pojasni.Ja sam 09.08. pošpricao kombinacijom Switch+Pyrinex 25 CS. Nigdje nisam pročitao nikakvo ograničenje. Hvala,
i ja hoču nekaj novo navčiti, ali gazda(razor) v par navrata spominje, da on piči švič i chromgor, te da se slobodno mješaju ta dva preparata
Hm, Reldan je na bazi klorpirifos-metila, samo ga jedno malo m dijeli od ovih klorpirifos-etila za koje kazes da se ne smiju koristiti Sto kazes na Laser ili Runner 240sc (vidio sam na naslovnici portala da ima karencu samo 14 dana)? Laser sam koristio proslih godina i bio zadovoljan, jedino sto je s tim naturalitima zeznuto sto se mora bas dobro pogoditi vrijeme aplikacije, ako se ne varam...
Valjda nebude kasno da šibnem sviča u ponedjeljak. Ne stignem prije.
Je da. Nemrem se odlučiti. Portugisca moram pobrati prije i to je ok. Graševina bude zadnja i to je ok. Imam još dvije tri sorte koje bi trebalo između. Nisam to još ni jedanput. Malo nezgodno jer je sve izmiješano. Slabo mogu upotrijebiti selektivu u prskanju. Uh.
psycho-- bar imaš mošta duže neg mi jer berbe imaš 3puta... (i fešti!).
Ne znam šta je "pyrinex" molim aktivnu tvar, ako nije problem!
jel se može miješat switch i chromosul? i kolika je onda karenca? hvala
Pyrinex 25 SC, aktivna tvar klorpirifos-etil.
Mislim, meni stvarno nije jasno. Ako velim šta ide i šta ne ide, zašto to treba dodatna pojašnjenja Klorpirifos-etil ne ide na lozu.Malo si dajte truda i čitajte prijašnje postove!To Vam piše na etiketi proizvoda, ako je to neko lijen pročitati, nije mu se ni baviti sa zaštitom bilja