Riba2 čim imaš lističe stavi i megagreen za prihranu,pa nastavi s njim ukupno oko 4-5 puta.
hm,da vidis ti to.dobro onda bum kupil swich umjesto mythosa.sad je samo sranje kaj imam pyrus i mvthos.to ti je ono kaj sam slusal okolo savjete pa sam prije cvata isto posprica sa pyrusom i poslije isto tak da sam sad u corsokaku.nis sad moram kupit swich da sa njim pred zatvaranje i jos jemput poslije i to bu za ovu godinu a drugu bum onda drukcije rasporedil spricanje botricidima.drugo je onda u redu znaci.Ok!Hvala!
Gospodo, Magnesiogreen, nemojte miješati zmije i žabe!Isto tako, gledajte kemijski sastav na proizvodu. Nemojte gomilati jedne te iste preparate. Ako vam se to ne da i to postoji na forumu na linku :http://www.vvvforum.eu/index.php?topic=434.msg2216#msg2216Ali, potrudite se malo, ne da vam podvaljuju
Molim vas da mi kažete kakva bi mogla biti ovo bolest.To mi se pojavljuje svake godine.Jedan susjed mi je rekao još prije više godina da je to pepelnica koju sam navrijeme zaustavio.
Razore pročitao sam link i zanima me kako mogu znati koja se sredstva mogu miješati,a koja ne.
Pokušaj otkinuti bobicu i noktom ostruži ovu smeđu "krasticu", vidjet ćeš , najvjerovatnije da je ispod boba bez ikakvog oštćenja, potpuno zdrava