Podrumar, kak možeš reći da je loš podrum a temperatura ti nije pala ispod 7.To je jako dobar podrum.
to bi trebalo termički izolirati na spoju dviju prostorija. Ne mislim da je to neki trosak. Ljeti uz dodatno grijanje, zaista nema smisla, sav trud se onda ne isplati......
ehej...ne znam ko je to uspel diplomirati u 6 mjesecu .Uglavnom moja dva klipana nisu,a i nemoguće je jer dok napišeš radnju,pa dok se profe i mentori dogovore kad bi to pogledali...već te lovi 9 mjesec .A i kak misliš odma doć do love..mora da imaš neki opaki plan
Sve pohvale s moje strane za takvu klimu ! Kod mene podrum ukopan u brdo . Gornja strana ima najnizu tocku i preko 4 metra pod zemljom . Prednja strana je odvojena predprostorijama a bocne strane su takodje su po zemljomi . Plafon izoliran sa 5 cm stiropora i pored toga proslo ljeto mi je bilo 20-22 u podrumu !
Ja imam prijenosnu klimu ovdje u trgovini . Povrsina je 50 m2 . Izlaznu cijev spojim na dimljak i hladi ko luda ! Nikad nije bila upaljena duze od sat vremena jer nam bude hladno za sjedit ak su vrata zatvorena ! Sve pohvale s moje strane za takvu klimu ! Kod mene podrum ukopan u brdo . Gornja strana ima najnizu tocku i preko 4 metra pod zemljom . Prednja strana je odvojena predprostorijama a bocne strane su takodje su po zemljomi . Plafon izoliran sa 5 cm stiropora i pored toga proslo ljeto mi je bilo 20-22 u podrumu !
može pomoćneznam iz kojeg razloga vino mi se zamutilo,mislim nije jako samo je dobilo kao maglicu u sebistoji u inoxicu, dvaput sam ga pretočijo,okus je super miris takođeral me muči zast se zamutilo?dali tko zna okvirni razlog i sta mi je činiti
otkipilo je normalno okus je odličanja sam vikend vinogradar pa nisam još došao do razine da mjerim slobodne sumoprea tem je između 7-10 stupnjeva sad a po zimi je bilo još niža bila