Ne pricaj gluposti vec sam 100x rekao da je plan B polagati ispit bez predavanja, ispit plus iskaznica cijena je nekih 112kn tako nesto, vec sam zaboravio koja je tocna cifra uglavnom jedva preko 100kn.
jel to Bertolini na tvom avataru McOzy?
marac1988 Ne pricaj gluposti vec sam 100x rekao da je plan B polagati ispit bez predavanja, ispit plus iskaznica cijena je nekih 112kn tako nesto, vec sam zaboravio koja je tocna cifra uglavnom jedva preko 100kn. To sam potvrdio s linkovima da je tako moguce.Upravo su to omogucili glavonje koje ne zele ici na nepotrebna predavanja, a da to opet bude i dalje legalno.Sto se tice tezine ispita, bila je TV emisija o poljoprivredi, ona emisija koja se stalno prikazuje vikendom. I tamo je covjek povrdio da nitko nije pao na ispitu !A dam se kladiti da su ozbiljnije pristupili, polovica seljaka bi palo jer mnogi od njih jedva da imaju osnovnu skolu. Ne znaju sto znaci ucenje, nemaju vremena za ucenje, neda im se uciti jer misle da su najpametniji itd. Tako da im je nemoguca misija nauciti 200 stranica za poloziti. Naravno da sad to ne znaci da netrebate otvoriti niti list iz skripte da nebi bilo nismo znali ili tako su nam drugi rekli da netrebamo uciti. Zbog toga sto postoji mogucnost da budu nakraju pritisnuli s malo tezim ispitima da ljudi ponovno uplate polaganje ispita.A za ovo tipicno drzanje ne znam nista, nisam znao, nisam se snasao itd., to su tipicna izvlacenja da nebi bio kriv. Bas zato sto sam jos za vrijeme skolovanja 1000x cuo tocno takve izgovore ! To je upravo zato sto su mu glavonje u opcini zabranili da o tome progovori jer opcina "polovicu financira" od tih 700kn. Tesko da mogu povjerovati da je lik toliki idiot.