Dečki...Ja stvarno neznam zašto ovdje nudite ova vina? Bolje da pozovete ekipu na roštilj i to popijete...ili sakrijete Jer svi znamo da je ovo naše hrvatsko vino, koje je ukradeno i punjeno preko granice i prodavano... Ja ne bih kupovao ukradena vina, vina koja su punili arkanovi razbojnici. Čemu promocija "vina" od kvazi države RSK?Bolje popijte i kupite naša domaća vina, pogotovo od dečki s foruma koji rade dobra vina, Markota, Košpa, Ivan, Luka i ostali, da ih sad ne nabrajam.Uživajmo u domaćem i kupujmo Hrvatsko!
ova dvojica mora da su susedi
neki dan tekst u bussines.hr-u kak ce ostat 30-40% neotkupljenog grozda i kak se cijene krecu od 1,5 do 2 kn po kg.. a danas u poslovnom dnevniku vijest da agrokor kupuje par tisuca tona grozda iz makedonije, vranac i neke jako rodne crne stolne sorte.. eto ti fore, nasi vinogradari ce grozde bacat dok todoric kupuje izvana.
mislim da imas sihe kvasaca i kod abundana u ludini pa provjeri..
Ne znam di se tocno nalazi ta poljoapoteka i kakve su cijene tamo? Ma sad je gotovo, sutra idem do Kokota i Pavina po preparate tak da sam miran do bistrenja i kasnije filtriranja.BTW. Jesi ti ovih dana svaki dan u vinogradu? Zaletio bi se jedan dan do tebe
Pa nikad nisam imao potrebe znat di je Abundan. Prebaci ovo u bez cenzure, ali koja ti je tema diplomskog?
Unas se sve tako radi,od igle do lokomotive,sve je uvoz!