Sustavi za hlađenje (kontroliranu fermentaciju) vina te sustavi za čuvanje vina inertnim plinom (dušikom), vrlo povoljno.
pozdravevo strojcic za obilaske vinograda te svih ostalih poljo. zemljista, te moze vozit manju prikolicu sa alatom za svaki rad (tak sam ga ja koristio tj idem u trsje pa vozim kosilicu, stihace il rucnu spricu itd i netrebam ganjat traktor) atv shineray 250ccm vodeno hladenje, 2009god, nije za regu, uscuvan i odrzavanP.S. ispricavam se na oglasu posto nije vezan za forum al mozda negog interesira
Vi koji koristite ili ste koristili Nu film 17 kod prskanja, gdje ga i po kojoj cijeni nabavljate? Ja sam prije 3 godine kupio 10ak l od Fitoprometa i dobio sam ga dosta povoljno (s obzirom na to kakva mu je cijena danas) ali sada sam vec trazio u par firmi kod nas i nema ga ispod 250 kn/l!? to mi se ipak cini malo previse.. dobio sam odlicnu ponudu od jedne firme iz Slovenije pa me zanima po kojoj cijeni ga vi nabavljate i gdje?ne da mi se zezati sa muljanjem preko granice pogotovo jer bih uzeo vise toga (barem 12 l, karton) pa ako me slucajno ulove radi se o sredstvu za prskanje (nasi to automatski svrstavaju u otrove) pa mogu biti grde zajebancije i natezanja oko toga pa bi ga rade uzeo negdje kod nas ako ima di povoljno..
Ivane imaš ga u cedar agru po 210kn/l i možeš ga naručiti prek interneta.