mislim da je to preslabo za pravi vinograd i vece povrsine..
pozdrav. Ja sam JOSIP i imam strižnu kosu i mulcher za motokultivator ali nije od IMT proizvođaća nego je uvežena iz njemaćke i nisam s ta dva stroja nikada rdio
@geto2 - pozdrav. vidim, ti si i na poljoprivrednom forumu.. a trebalo bi ti nesta za obradu tla (freza, rotodrljace, tanjurace..) ili ako mislis zatraviti i kositi onda malcer, u jesen kako si rekao stroj za odoravanje/naoravanje, neki atomizer.. podrivac nije prvenstveno zamisljen za rjesavanje trave i korova, njegova primarna svrha je razrahljivanje dubljih slojeva tla. osobno mislim da nije dobro ici precesto i preduboko u zemlju, pogotovo ljeti i kada je ovakvo vruce i susno vrijeme. ja bih podrivac upotrijebio mozda 1-2 puta godisnje tako da mislim da se sa time neces previse usreciti.. ostali strojevi koji idu u zemlju zahtijevaju i jaci traktor, pogotovo malcer tako da i to trebas provjeriti, da li to tvoj imt uopce moze vuci, koliko imas KS? ja upravo gledam i trazim takav neki stroj koji je specijalno namijenjen toj radnji, odoravanje/naoravanje i nasao sam 2-3 izvedbe raznih proizvodaca, jedan cak i nas, od firme AG Cret iz Bizovca ali cuo sam da su oni prestali sa radom jer je gazda zatvorio firmu a i nisu se bas nesto proslavili makar su imali dobrih ideja za strojeve, vidio sam ih par.. idem sutra u Gudovec pa mozda tamo nadem nesto sta mi treba.
firma radi na crno i ima 13 zaposlenih ljudi,,, i rade punom parom,,a slazem se da se nisu proslavili,,,,strojevi kao da su od repe,,,
ja sam negdje procitao da je firma ugasena jer kao gazda je vec covjek u godinama i ne moze bas raditi, sto mi je bilo malo cudno jer ipak nitko kod nas ne gasi firmu bas samo tako, pogotovo ako imas nekoliko milijuna prometa godisnje i 10ak zaposlenih. znaci, kao sluzbeno je zatvoren ali radi na crno, bogme lijepo.. ali cuo sam da nije bas izradio puno strojeva, 20ak i da ljudi nisu bas prezadovoljni..
Nije to ništa, vidio sam i gore stvari dok si čovjek popije!