http://www.vvvforum.eu/index.php?s=219Uzmi Uvaferm BC kvasce, i probaj kako je opisano u clanku. Naravno, sve kolicine prilagodi svojoj kolicini vina.I dajte, ljudi... Znam da je najlakse pitati, ali evo ima i savjeta na webu, ima vec i puno takvih komentara na forumu... Ipak se treba potruditi i traziti, traziti, a tek na kraju pitati...Pozdrav,Kos
Dragi moji vinari i vinogradari...Studentica sam poljoprivrednog fakulteta u Osijeku,a u travnju sam izabrana za vinsku kraljicu...Moje obiteljsko gosp.pod vosdtvom moja oca ( ®eljka Grgurevića) ima 2500 trsova graševine i ove godine smo od ukupnog uroda otočili 2000l mošta(prva berba nakon 5 godina)....molila bih vas da mi odgovorite na pitanje vezano za kvasce koje koristite za pospješivanje fermentacije mošta,unaprijed zahvlna valentina!!!
Ako poznaš kojeg dijabetičara neka ti izmjeri šećer u vinu sa aparatom za mjerenje glukoze.
Daj na analizu. Traži da ti uz ostalo (alk%, hlapjive kiseline, slobodni SO2) izmjere i ostatni šećer.Ako poznaš kojeg dijabetičara neka ti izmjeri šećer u vinu sa aparatom za mjerenje glukoze.Kada budeš znao ove podatke, moći češ donjeti odluku što da napraviš.