@psychoUh! Nekako mi se cini da je to mozda moglo i malo jednostavnije, ali dobro, sto je tu je, ako vrije... Daj obavezno javi kad prodje vrenje kakvo ce ispasti!Usput, jesi mozda izmjerio slobodni sumpor nakon tog pogresnog dodavanja? I jesi li luftao most nakon toga?
bez uvrede, ali s obzirom kolko neki troše vinobrana, kvasaca, hrane, struje i ostalog, ispada da im cijena proizvodnje ide preko 50 kuna po litri vina
Psycho je najjači lik na forumu, i svaka mu čast!!! Najbolji mi je dio kaj si stavil od tropa za rakiju mošt! Respekat!
a kaj sam i ja napomenuo: kaj se tiče inovacije nema do Psycha i svaka mu cast na iskrenosti to treba posebno pozdravit,mislim iskren je do BOLA :ne znam jel cita poeziju i prozu tam sam sve reko kaj mislim
Ivane, tvoj nacin rada u vinogradu i u podrumu me impresionira (iako nisam pio tvoje vino, ali vjerujem da je dobro), a vjerujem i mnoge druge ovdje. Nazalost, u situaciji koja je kakva je, jednostavno nema nekih mogucnosti da radimo kao ti. Nema dovoljno pripreme, vremena ni znanja.Kod mene je vino puno bolje zadnjih godina otkad se malo vise brinemo, i koristimo neke enoloske preparate. Kad bi tu kvalitetu mogli zadrzati ponovnim nekoristenjem preparata, bilo bi super...