pozdrav!Ispekao sam rakiju od tropa (koma) i ispala je prejaka 21-23 gradi. Kako je spustiti na 19-20 gradi ?thx
sorry, novi sam tu pa mi je promaklo da već ima nekaj na tu temu;Još jedno pitanje za stručnjake : "ČISTA DESTILIRANA VODA" kaj se misli pod tim: recimo standardna destilirana voda iz dučana ili možda postoji još nešto čišće?thx
Pozdrav svima, a alambiku velika zahvala za sve savjete koje ovdje daje.Zanima me što znate o deflegmatorima i imate li kakovih spoznaja o prednostima i nedostacima njihove upotrebe? Gdje se mogu nabaviti, alambice, dobio sam ponudu kazancije Ljubomira Poparica iz Novog Sada za kupnju deflegmatroa, koji mi se čini prilično skup. Međutim, ako bih s time rješio problem dvostruke destialcije možda bih razmislio i o kupnji istog. Da li poznajete još nekog proizvođača deflegmatora? P.S. njemačke opcije me ne zanimaju, jer su izuzetno skupe.
Alambiće daj otiđi na:www.cuprumns.co.yu/pa reci sto mislis o tom uređaju koji on naziva deflegmator i dali bi se time izbjegla dvostruka destilacija. Hvala.
Pozdrav alambice, nisi mi odgovorio na pitnje od 08.01.2008.g., ili te nije bilo ovdje, a ja eto vec imam novo pitanje. Evo slusaj: Kako njemacki proizvodjaci rjesavaju pitanje hladila, naime iz tvoje slike, ali i iz onih meni poznatih vidim da su im hladionici vrlo mali, pa me zanima cime oni to hlade u tako maloj posudi?