ajd,sad već malo ide to van okvira.Znam da ste obadvojica dobri i vrijedni dečki,pa bi bilo lijepo da se to riješi mirnim putem uz dobru kaplijicu i razgovor.Jasno da nismo svi istog mišljenja i stava,al takvi smo kakvi smo.Lijepo nek svak dalje radi po svojem i nek mu rezultati služe na čast,a ovak to ne vodi nićem...pa nismo neke babe kraj plota koje se vuku za kosu radi ukrađene tikve.Bez zamere obojici,al pošto vas poznam krivo mi je da se svađate,jer smo se baš lijepo družili par puta.®ivjeli!
Molim da mi se ne brišu odgovori , bar ne u svaštari kad se već tako zove....ili sve izbrisati ili sve ostaviti koji se odnose oko jedne polemike...Znači, nisam se svađao s nikim nikada, niti nikog vrijeđao, ali imam pravo na svoj način objasniti kad netko priča kontradiktorno , i imam pravo prigovoriti kada mi se netko obraća s prijetnjama "u dobroj" namjeri...
mc ozy, za naše dobro, radje bumo presli na kupicu vina k liliju
pa pazi ove Zagorske mudrijaše...mesto da pozovu klijeti(a znamo da ju imaju)oni bi se vukli po kojekakovim tuđim birtijama..ccc,ovom se nis nadal,DEČKI!
evo mc ozy, http://preglednik.arkod.hr/lpis/viewer.jsp nije lose i dobro se vide parcele
Otiso po gume u Zloveniju. Vis kakvo je vrijeme vani
Zbriso Ivo opet ..al,jeb'te,koja je to još uvijek sprega.Čovjek se vrati da se malo još izreklamira i k tome izblamira svu političku kliku lijepe te naše..i opet uteće baš na vrijeme.Nevjerojatno!