jnix, u dobroj namjeri ti kazem, skuliraj se. Pod "mi" govorim o moslavackim vinarima koji jesu kakav takav faktor na trzistu vina u Hrvatskoj (Miklauzic, Miksa i Trdenic) i opcenito o Moslavini kao regiji koja pokusava izboriti svoje mjesto na suncu.Nesto slicno je vec postojalo oko skrleta, ali se raspalo. Zbog koga i cega, ne zanima me. To znaju sudionici te price..
pa kaj je tebi mladiću da se tebi ne smije prigovoriti i citirati tvoje izjave ....kaj je došlo u tebe najedanput ... ... čas pričaš jedno čas drugo , samo to sam primjetio... i nemoj mi se više tak obraćati...s prijetnjama ! jer to nije u dobroj namjeri
Moslavci msilim da svi imate jako dobra vina i nemate se čega sramiti.Stvar je u promociji tih proizvoda kao i u većem dijelu Hrvatske.Istrijani su tu naravno otišli dalje od ostatka Hrvatske i svaka im čast.Od svega što proizvode su napravili Istarski brand.Nisu ti proizvodi kvalitetniji ni bolji od većine proizvoda u Hrvatskoj,ali su ih dobrom promocijom digli stepenicu više i mogu ih skuplje prodati.Siguran sam da je Škrlet odlično vino i da na njemu trebate svi skupa raditi i promovirati ga.Ne vidim razlog zašto nebi pokušavali sve Škrletom kao i sa ostalim sortama.Malvazija sigurno nije kvalitetnija i bolja nego Škrlet.Svi znamo da je vinarstvo i velika filozofija,a da bez prave promocije nema ništa...
Mozes me citirati, ali ne i izokretat moje rijeci. Komentiras nesto sto sam napisao, a sam nisi bio prisutan vec si tumacis nesto na svoj nacin.Vec jedno odredjeno vrijeme se lovis na moje postove i nije ti bitno sta se pise vec tko pise.
Decki, mislim da možda imate mali problemčić!Al, na forumu ga nemrete rješiti. Možete ga rješiti samo u podrumu!
Slažem se s Ribom.
Fala Čajky, ove je zbilja dobre ! Vrijedi runda pri Šenjugu ili Fillu !?