Naletio sam ja na to između Ludbrega i Koprivnice nešto prije 23h s autom. Jedva sam vozio. Brisači na najjače ne skidaju dovoljno, noć, pljušti ko iz kabla, skoro me i grom pogodio. Lupilo je valjda nekih 40 metara od auta nadesno, kaj je to puklo Već sam razmišljao da stanem negdje dok ne prođe. Sva sreća da su nedavno obnovili asfalt na tom djelu podravske magistrale, pa nije bilo kolotraga.
kišomjer pokazuje kod mene na bregg 8 l....
Na koju stranu? Moj je u Banjkovici.
Jučer je bilo leda na istočnom dijelu Bjelovarsko - bilogorske županije, malo me zaobišlo, no čujem da je bilo štete, da li zna netko iz prve ruke Zahvaljujem.
A,sunce ti ljubim!Nema kod mene ni kapi već ho,ho vremena.Sve suho ko barut i to me natjeralo na trošak nekih 900 kunića.Kupil jućer pumpu (520 kn) + 100 metri šlaufa + usisni šlauf + 20 m produžnog kabela + kojekakove spojne pizdarije.Danas to sve zmontiral,a vodu crpim iz rijeke Bednje.Pumpa ide do 6 bara,usis iz dubine 9m,a tjera na visinu do 46 m,hiće 3300 l/h vode.Srećom sve povrtlarske i cvijetne parcele su u dosegu tih 100m,i ujutro sam zalijal jednu parcelu graha.Nek se suša fućka