Danas mi je stigla knjiga od Jemrića "Cijepljenje i rezidba voćaka".
tupka, sta te navelo da kupis knjigu ako sve ima na Internetu,hocu pitati da li se isplati kupiti knjigu u danasnje vreme kada internet nudi sve.
ja sam od stare garde, volim si pročitati knjigu, bilo stručnu ili bestseller
Ja bi se rado prijavila kad bi bila kakva radionica ili tečaj, počinjem, pa se bojim da i moje ne bu tak izgledalo, sad sam naredila stare šljive skratiti jer su bile metle od 10 metara, veli sin da su sad stupovi nek samo na njih napnem žicu i denem gurice.
u potpunosti podržavam ideju uvažene forumašice i predlažem da se jave zainteresirani forumaši sa sličnim željama.kada se skupi dovoljan broj učesnika, zamolit će mo cijenjenog administratora da iduće proljeće održi praktično predavanje u vočnjaku i uputi ,nas amatere ,u tajne vočarstva kako bi mogli uživati u plodovima i ljepoti zdrave vočke.ja sam nažalost vizualni tip i sve knjige i svi interneti ne mogu mi pomoći u onoj mjeri koliko mi pomogne gledanje stručnjaka sa škarama u ruci.nadam se da će administrator imati razumijevanje za naše potrebe i izači nam u susret kao i do sada.pozdrav iz prigorja