Postavila sam pitanje u vezi stubastoga voća. Kako nisam dobila odgovor potrudila sam se sama pronaći ga.
Nije da Vam ne vjerujem, ali zar ne bi bilo pametnije onima koji sade patuljaste sorte koje trebaju armaturu posaditi ove nove jer one ne trebaju armaturu i mislim da se tu kompenzira razlika u cijeni sadnice. Rode najviše do 2 kg po stablu, ali ih se sadi na pola metra i mislim da se u odnosu na ove druge patuljaste ne gubi na prinosu, možda sam u krivu, molim da me ispravite.Razgovarala sam sa ljudima koji ih imaju u vrtu nekoliko, (tako sam za njih i saznala) i vele da su samo na jednoj imali jedan izdanak od 30 cm koji su ovih dana odrezali na prvi rodni pup od stabla.Što se termina tiće, kako su mi rekli tako sam i ja napisala.
Postavila sam pitanje u vezi stubastoga voća. Kako nisam dobila odgovor potrudila sam se sama pronaći ga. ......Molim da mi oproste zbog toliko ljepljenja tuđih stranica, ali kako ja nisam stručnjak, a želim ono što sam saznala podijeliti sa svima moje mišljenje je da je najbolje da tu prilijepim stranicu gdje sam nešto pročitala:
Da li se održavaju na području Zaprešića ili Zagreba kakvi seminari odnosno pokazivanje pravilne rezidbe?
za nadolazeći vikend je najavljeno lijepo i toplo vrijeme pa me interesira da li je prerano za rezidbu jabuka i krušaka?