Botricidi su skupi. Ne znam koliko tko od vas zna da kila switcha košta preko 1000 kn. Nešto su jeftiniji teldor, mythos, ali to su skupa sredstva koja ako poprskate po lisnoj masi nemaju ama baš nikakvog efekta. Ona se prskaju po grozdu, a usput se mogu primijeniti sredstva za pepelnicu grozda, kao i grožđanog moljca. Tako da ako se usmjereno radi, nema problema oko miješanja botricida.Nema problema miješanja s folifertilom + magnesiogreenom, ali izbjegavajte više dušik( folifertil, fertine) do kraja sezone. Treba paziti na dozrijevanje mladica. Koristite usmjerna gnojiva sa čim više fosfora, kalija i mikroelemenata, bez, ili sa minimum dušika ( Hascon grupa)Nemojte mi miješati magnesiogreen sa megaminom, megagrinom ili nečim takvim.Čudotvorne vodice i svemoguće prahove ne toleriram
Ne kužiš,konkretno,što?
pa prošle godine sam s megagreenom spasio nešto lišća. nisam miješao s ničim. ne kužim što si rekao za ono što s čim ne smijemo miješati.
To je Razor rekao,on smatra megagreen "svetom vodicom" ,mislio je da se ne miješaju pojmovi magnesiogreen i megagreen.
malo pitanjce ekipa : da li su GALBEN C i BALDO C isti preparati hvala