calaveravz
Guest
|
 |
« Odgovor #30 na: 30 Travnja, 2008, 17:34:20 » |
|
Smijem li mijesati chromosul i rival, zbog folpeta u rivalu?  Zbunjen sam, neki vele da se smije, na deklaraciji chromosula pise da ne ide s folpetom... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zagorac
|
 |
« Odgovor #31 na: 01 Svibnja, 2008, 07:30:31 » |
|
Smijem li mijesati chromosul i rival, zbog folpeta u rivalu?  Zbunjen sam, neki vele da se smije, na deklaraciji chromosula pise da ne ide s folpetom... 
Smiješ. Malo čitanja starih postova ne škodi  Evo, npr.: Napisao sam već, al' evo i opet: Mikal flash i Cromosul se mogu bez problema miješati do temperature od 28°C i uz 0.25% koncentraciju Chromosula.
Mikal je isto što i Rival, prouči malo arhivu iz 2006-2007.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
calaveravz
Guest
|
 |
« Odgovor #32 na: 01 Svibnja, 2008, 11:53:20 » |
|
Citao sam stare postove pa sam na temelju njih zakljucio da ide. Zbunilo me upozorenje na pakiranju. Eto hvala onda jos jednom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pirou
Novak

Ðurđevac
|
 |
« Odgovor #33 na: 11 Srpnja, 2008, 07:23:04 » |
|
Ok, znači može se mješati Rivial(Mikal,Atila) sa sumporom(u manjoj koncentraciji dok je vruće), al mene zanima da u taj mešung puknem Cuperblau da malo pojačam opnice na bobicama. Bi li to šljakalo jer postoje sistematici sa bakrom. il bolje da bakar posebno maznem. Imam rizvanac koji ima tanku opnu i muči ga.... SVE!  Help. Botricide posebno po grožđu stavljam inače. hvala unaprijed...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #34 na: 11 Srpnja, 2008, 11:43:40 » |
|
Najbolje ti je maznuti gotovi bakreni sistemik.Imaš ih dovoljno u ponudi po trgovinama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #35 na: 17 Srpnja, 2008, 19:32:16 » |
|
Treban hitan odgovor,valjda će Razor il netko ko zna vidjeti ovo..namjeravam koristiti ultracid ec-40(made in kina  ) po sastavu metidation.Na deklaraciji piše da se ne propurača miješanje sa sredstvima alkalne reakcije zbog smanjene učinkovitosti.Za bordošku juhu i modru galicu znan da se ne smije al da li se smije recimo s curzateom b,i ostalim bakrenjacima ???I uz još to sa sumporom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Razor
|
 |
« Odgovor #36 na: 17 Srpnja, 2008, 23:40:44 » |
|
Poslao sam ti poruku na private, javi mi se, ne znam zašto bi sada išao ovakovim mjerama. Ovo može donekle ići u proljeće, a sad je stvarno opasno?! Problem je karenca ( 42 dana i II klasa otrova ) te blizina berbe!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mrgud
Mlađi novak
Novigrad Podravski
|
 |
« Odgovor #37 na: 24 Travnja, 2009, 13:40:06 » |
|
Molim pomoć. Da li smijem miješati Folpan 80 WDG + Acarstin 600 + tekući sumpor. Unaprijed zahvaljujem,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #38 na: 24 Travnja, 2009, 17:28:46 » |
|
Možeš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
psycho
Novak

open your mind
|
 |
« Odgovor #39 na: 20 Svibnja, 2009, 23:30:07 » |
|
Mogu li miješati Folifertil s kombinacijom Ridomil gold mz 68 WP+Topas 100 EC+King+Chromosul 80 ili da ga za par dana šibnem samog?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
pime ga pime ga
|
|
|
Chajks
Novak

Bedekovčina
|
 |
« Odgovor #40 na: 22 Svibnja, 2009, 20:55:01 » |
|
Jedno pitanje... Da li mogu miješati Foliarel B + Magnesiogreen sa preparatima Acrobat MZ + Collis + direkt... Molim vas za pomoć jer ne stignem čitati forum jer su mi sj...ne smjene pa svaki dan delam drugačije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #41 na: 23 Svibnja, 2009, 05:00:07 » |
|
čajks- ne može psiho-vjerojatno ni ovo al nisam siguran,možda je netko i probao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
agav
Mlađi novak
|
 |
« Odgovor #42 na: 23 Svibnja, 2009, 06:24:17 » |
|
Mogu li miješati Folifertil s kombinacijom Ridomil gold mz 68 WP+Topas 100 EC+King+Chromosul 80 ili da ga za par dana šibnem samog?
Folifertil obićno miješam s ridomilom, chromosulom 80, rubiganom i ronilanom poslije cvatnje...nisam primjetio neke nuspojave na materijalu ni na lozi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Chajks
Novak

Bedekovčina
|
 |
« Odgovor #43 na: 23 Svibnja, 2009, 10:28:04 » |
|
@Vinofil - Hvala, htel sam neke na poprek zmisliti, da si vrijeme zašparam al sam odustal od miješanja. Danas sam hitil špric (pepelnica, peronospora,...), a sutra budem s foliarelom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vinofil
|
 |
« Odgovor #44 na: 23 Svibnja, 2009, 14:52:58 » |
|
Evo agav je probo pa izgleda da se može  čajks,nema na čemu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|