Folifertil obićno miješam s ridomilom, chromosulom 80, rubiganom i ronilanom poslije cvatnje...nisam primjetio neke nuspojave na materijalu ni na lozi...
Jedno pitanje...Da li mogu miješati Foliarel B + Magnesiogreen sa preparatima Acrobat MZ + Collis + direkt... Molim vas za pomoć jer ne stignem čitati forum jer su mi sj...ne smjene pa svaki dan delam drugačije
ma ja sam folifertil b šibnuo posebno i tako ću uvijek. čitao sam negdje da se bor ne miješa s ničim. dakle prvo ridomil, topas+chomosul 80 i king za moljce, a, ne budi lijen, dva dana poslije folifertil b. bumo vidli. nadam se da je sve po protokolu. naravno to je bilo prije cvatnje. poslije ću botricid posebno po grožđu jer sam više škrt nego lijen. i to se nadam da je po protokolu, jel?
U vezi miješanja preparata za zaštitu vinograda mi je sve poznato,ali molim vas da mi pomognete kod prskanja sa folijarnim gnojivima.Naime zanima me,da li se mogu miješati dvije ili tri vrste folijar.gnojiva kad se posebno samo njima prska? Npr.Folifertil +Magnesiogreen ili neke druge kombinacije?da li dolazi do fitotoksičnosti? Hvala: Mucko
i ja sam friski ali kak citam da prijatelj Razor koji se kuzi uvijek folijarno sprica posebno.Tak i ja folijarno posebno a cak i botritis i insekticide isto spricam posebno jer ovi botricidi su kak vidim dost opasni za mijesanje,no ja nemam toga puno pa mi je to lako izvedivo,ali mislim da bi folijarno ipak bilo najbolje posebno
ja sam stvarno friški, ali folijalno nikad nisam s ničim miješal. međaši jesu ali... prošle godine sam, na primjer spasil s megagrinom lisnu masu pod kraj fenofaze i u bolesti, a izvukli su me zapirki koje, na sreću, nisam potrgal. moje iskustvo ti je da folijalna, a pogotovo s dodatkom bora, idu izričito posebno. npr folifertil-B. čuj mene. friški sam, a već dijelim savjete.