Kad smo prije četiri godine vidjeli taj zapušteni komad zemlje, odmah smo dogovorili kupnju.Sa dvije strane šuma,s jedne strane cesta i jedan susjed.Pozvali smo mjernika (naravno, došli smo svi, vlasnici šume, susjed i mi). Bili smo sigurni da zemljište pravokutnog oblika. Međutim, mjernik je dokazao da je dio te parcele susjedovo, oko 20m2, 5x4mSusjed je odmah rekao da nam to poklanja pa smo morali k javnom biljezniku ovjeriti izjavu: ja ,...adresa,OIB , prihvaćam da mi taj i taj pokloni taj.. dio te..zemlje. Naravno i susjed je morao ovjeriti svoju izjavu o poklanjanju.Nakon nekoliko mjeseci dobili smo poštom da je sve u redu ali da donesemo nove izjave potvrđene kod javnog bilježnika.Valjda nisu vjeroveli da je to moguće, da susjed susjedu nešto pokloni.
Bila sam danas kod mjernika, neće izaći ako nismo oboje prisutni, a ovaj neće čuti za mjernika. Bumo vidli kaj bu dalje.
ima kakvih novosti?
Možda je bolje da oni tebe tuže i zovu mjernikaZato jer osoba koja zove mjernika - ona ga plaća.A ti probaj isprovocirat pa nek te tuže, i nemoj im odat svoje adute, građevna inspekcija se isto plaća (vjerojatno onaj koji ju pozove) al oni to možda ne znaju
Nemoj se srditi tupka. Kako bilo da bilo moras izbjeci vrijedjanja i po osobnoj i po fizickoj liniji. Gospodja je sigurno u Njemackoj radila postene poslove a poslovi cistacice spadaju u postene poslove.Smiri loptu i uspjeti ces.
malo morgen jeli
.... a ima i ona druga # na pognuto drvo i koza ide s..t #
a tak znaći, ja nek nastradam od koze..., dost me jedna stara krava ...., sin mi je danas opet ponorel, kombi je zdrapal na plot, ne znam kaj više