VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
19 Travnja, 2026, 06:24:16

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
Sretna nova 2024.

Sretna nova 2023.

Sretna nova 2022.

25.12.2021. Sretan i blagoslovljen Božić

25.12.2020. Sretan i blagoslovljen Božić

travanj 2016. - 10 godina VVV foruma

Dragi forumasi. Molim Vas izbjegavajte koristenje dijakritickih znakova š č ć te izbjegavajte citiranja/quotanja prijasnjih postova korisnika. Hvala!!!

Poštovani Forumaši, molimo, iz tehničkih razloga da slike koje postavljate u postovima budu maksimalne veličine 640X480 s 72 pixela po inchu, hvala

Sretan Božić i godina Novu svim vinogradarkama i vinogradarima, žele Moderatori i Administratori VVV Foruma

Hrvatska otvara SP 2014 sa Brazilom!!!

12.08.2013. Odbijeni zahtjevi poljoprivrednika, na nekoliko instanci!!! Pa poljoprivrednici nastavljaju blokadu prometnica. Čeka se MUP! Prema zakonu nije dozvoljeno blokirati ceste i slobodan promet roba i ljudi na ključnim prometnicama i graničnim prijelazima!!!

26.07.2013. Ekstremne vrućine ovih dana očekuju se u RH. Predviđanja prema DHMZ-u se kreću do oko 40°C zavisno o dijelu države!!!

09.07.2013. Povučeno 3.000 komada protugradnih raketa, radi propusta viših instanci, završila protutučna obrana za ovu sezonu!!!

02.07.2013. Kaos na granicama prema BiH i Srbiji na teretnom prijevozu, također prema Dubrovniku!!

01.07.2013. Hrvatska nova 28. članica EU!!!

22.06.2013. 7 godina postojanaja i 50.000 postova na VVV forumu !!!

19.06.2013. Val vrućina u RH!!

14.06.2013. Vrhunac vodenog vala na Dunavu teče kroz Hrvatsku!

12.06.2013. Grčka ugasila državni radio i televiziju. Tisuće radnika i suradnika ostalo bez posla!

10.06.2013. Dunav nosi sve pred sobom. Proglašene izvanredne mjere obrane u Batini!!!

04.06.2013. Velike poplave u Njemačkoj, Austriji i Češkoj! Očekuje se udarni val Dunava u Mađarskoj! Porječje Labe i Vltave također ugroženo skupa sa Pragom i Dresdenom!

26.05.2013. Snijeg zabijelio Gorski kotar i najviše hrvatske planine!!!

25.05.2013. Mario Mandžukić je postao prvi Hrvat koji je zabio gol u finalu Lige Prvaka!!!

25.05.2013. Mandžukić i Robben doveli Bayern do naslova Lige Prvaka! Hvala Mario, Sve najbolje sa VVV Foruma!

10.05.2013. Tužba Udruge Franak nije bezazlena! "Možda smo trebali postići nagodbu"' Bankari u strahu od ishoda suđenja!!!

18.04.2013. Kaos u gradiću West u Teksasu. Eksplodirala tvornica umjetnih gnojiva. Veliki broj poginulih.

15.04.2013. Teroristički napad u Bostonu, SAD!

14.04.2013. Prvi hrvatski izbori za Euro parlament!

11.04.2013. Hrvatska nogometna reprezentacija na najnovijoj FIFA ljestvici četvrta reprezentacija svijeta!

08.04.2013. Umrla "®eljezna Lady", Margaret Thatcher, bivša britanska premijerka!

05.04.2013. Parku prirode Vransko jezero uručena Ramsarska povelja.
Uz Vransko jezero, još su četiri područja u Hrvatskoj uvrštena na Ramsarski popis: Park prirode Kopački rit, Lonjsko i Mokro polje, Delta Neretve i Crna Mlaka.

05.04.2013. Rat prijeti na Korejskom poluotoku!

Sretan Uskrs!!!

27.03.2013. Hrvatska dobila Wales 2:1!

26.03.2013.
Svaki neodgovarajući link će biti brisan,
Zahvaljujemo!!!

26.03.2013. Najsniježnija zima zadnjih desetak godina !!! Snijeg i dalje pada! 

25.03.2013. Još malo snijega prije Uskrsa!!!

12.03.2013. Novi val zahlađenja i snijega nakon Europe, prijeti Hrvatskoj!!!

08.03.2013. Cijeli svijet strahuje od mogućeg rata: Sjeverna Koreja prekinula primirje s Južnom Korejom!

05.03.2013. Umro Hugo Chavez, kultni vođa Venezuele!

01.03.2013. Jadranka Kosor, bivša premijerka, potjerana iz HDZ-a bez razloga!!!

20.02.2013. Nasilni prosvjedi u Bugarskoj srušili vladu!
Premijer kaže :" Ne želim sudjelovati u radu vlade pod kojom policija tuče moj narod". Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

29.01. 2013. Hrvatska i Slovenija ulaze u zadnju mogućnost pregovora!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

25.01.2013. Hrvatska u polufinalu izgubila zasluženo od Danske!
Za broncu protiv Slovenije!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

21.01.2013. Hrvatska reprezentacija ide na Francusku za polufinale!!!
Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.01.2013.Snijeg opet u Zagrebu, oboreni rekordi!!!

13.01.2013. Priveden bombaš u Zagrebu!

09-11.01.2013. Terorizam i kaos u Zagrebu!!!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. " smeće"

09.12.2012. - Snijeg u RH

01.12.2012. - Neredi u Sloveniji

16.11.2012. - Oslobođeni hrvatski generali, Gotovina i Markač!!!

01.09.2012. - 1,2 milijuna jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u godinu dana.

OI 2012 London:
12.08.2012. Zlato vaterpolo (m)
12.08.2012. Bronca rukomet (m)
07.08.2012. Bronca Lucija Zaninović - taekwondo do 49 kg
06.08.2012. Zlato Giovanni Cernogoraz - trap (glineni golubovi)
04.08.2012. Zlato Sandra Perković - disk (prva hrvatska ženska zlatna medalja na ljetnim Igrama)
03.08.2012. Srebro četverac na pariće

Čestitamo!!!

03.05.2012. - 40.000-ti post na VVV forumu!

12.03.2012. - 6.320 - novi najveći broj jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u jednom danu.

16.03.2011. - 30.000-ti post na VVV forumu!

04.06.2010. - 20.000-ti post na VVV forumu!

19.09.2009. - 10.000-ti post na VVV forumu!

30.05.2008. 5.000-ti post na VVV forumu

16.04.2008. 1.000-ti član "superbobica" !!!

03.04.2008. - 2. godine VVV Foruma - 980 članova, 159 tema, 4.572 postova

04.04.2007. Godinu dana VVV foruma - 268 članova, 114 tema, 1.812 poruka

05.06.2006. Osim na com nalazimo se i na hr domeni: www.vvvforum.eu

03.04.2006. Dobro došli na Vinogradarstvo forum na Prvom hrvatskom vinogradarskom portaluo trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. . Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

Puno sreće dečki!!!

69.717 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  O nama
| | |-+  Imovinsko-pravni poslovi, legalizacija klijeti, kućica, vikendica,....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 [2] 3 4 ... 12 Dolje Ispis
Autor Tema: Imovinsko-pravni poslovi, legalizacija klijeti, kućica, vikendica,....  (Posjeta: 108497 puta)
pirou
Novak
**

Ðurđevac

Email
« Odgovor #15 na: 24 Siječnja, 2010, 19:50:44 »

Danas sam psoval na televizor ko nikad u životu dok sam gleda plodove zemlje!
Popili su mi zadnje živce s tom idiotskom agencijom. To ni Kavka nebi mogel napisati.
To je jad i bijeda, ti naši zakoni i propisi koji su svrha sami sebi i prepisani od, neznam, Belgijskih ili čijih već zakona.
 >:(
Evidentirano
Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #16 na: 24 Siječnja, 2010, 19:56:32 »

Kad bi se uveo porez (kazna) za vlasnike zemljišta koje se neobrađuje mislim da bi bilo sve manje ovakvih neobrađenih površina.
Mislim da bi trebalo nekako natjerati takve vlasnike da obrađuju ili da prodaju parcele koje ne obrađuju onima koji bi od toga stvorili dodatnu vrijednost.
Znam da je problem i u vlasti koje nema interesa da stimulira onoga koji hoće nešto korisno napraviti.

Da i onda šta? Čovjek ne plati porez-kaznu za vlasnike zemljišta koje se neobrađuje ili umre bez nasljednika, država mu uzme zemljište i onda opet ona ne čisti, a meni padaju drva sa takve parcele preko pristupnog puta do imanja :( .Još jedno drvo nek mi padne uzimam motornu pilu i idem si sam očistiti koji metar drva, nije mi žao kad je državno, gorit će u peći i tako.
Evidentirano

ozren007
Novak
**

Email
« Odgovor #17 na: 24 Siječnja, 2010, 20:07:15 »

ma to je sve meni bjako glupo................ako netko neobrađuje dobije kaznu, kada dobi je prvu ili drugu kaznu dat će nekom sam da je pokosi ako se radi o njivi  itako iz godine u godinu će održavati pašnjak, a ti koji bi radio nećem moći ući u posjed, jer on zemlju "održava"
Evidentirano

Vinogradarstvo je poezija poljoprivrede, a vino je čar te poezije......
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #18 na: 24 Siječnja, 2010, 21:56:44 »

Kad bi se uveo porez (kazna) za vlasnike zemljišta koje se neobrađuje mislim da bi bilo sve manje ovakvih neobrađenih površina.
Mislim da bi trebalo nekako natjerati takve vlasnike da obrađuju ili da prodaju parcele koje ne obrađuju onima koji bi od toga stvorili dodatnu vrijednost.
Znam da je problem i u vlasti koje nema interesa da stimulira onoga koji hoće nešto korisno napraviti.

Ozren što god napraviš od ta dva izbora nisi napravio nešto loše, ti trebaš sam odlučiti.

ovo apsolutno potpisujem! stariji ljudi "cuvaju" zemlju a na njoj raste korov i drac vec 20 godina i neki vjerojatno niti ne znaju doci do te zemlje vise ali da bi je prodali ili dali na koristenje u zakup, to nece niti cuti! kazu bit ce za druge generacije.. ja pitam koje druge, pa MI smo ta druga, vec i treca generacija, kome cuvate zemlju, bogatim englezima i njemcima!? oni ce i tako pokupovati pola Hrvatske kada udemo u EU, i ovako su kupili sve bolje firme za bagatelu a sad ce i najvece bogatstvo - zemlju.. :o

ovo sta Razor kaze isto ima smisla ali mi, kao narod, vise ne mozemo izbjegavati neke odluke, negdje se mora podvuci crta, odrezati dio, promjeniti sistem.. jebiga, neko mora biti zakinut za nesto jer ovako nikad nikome nista nece pasati, uvijek se nade neko ko se buni, i to obicno onaj koji nista ne radi i samo kenja gluposti i zivi na drzavnoj grbaci! ili obraduj zemlju ili je prodaj, ako neces obradivati placaj visoki porez na to, ako neces platiti, moras dati zemlju u zakup ili neka je proda drzava na nekom lokalnom natjecaju i gotova stvar! bas sam ljut.. >:(
Evidentirano

Vinofil
Moderator
aktivni član

Vrgorac

Email
« Odgovor #19 na: 24 Siječnja, 2010, 23:33:12 »

Ne moram ni govorit da se ne slažem s tim da se uvede porez na neobrađeno zemljište. Još samo fali da uvedu porez i na zrak. Interes je krupnog kapitala da se taj porez uvede  i provede kako bi se od sirotog seljaka zemlja kupovala za bagatelu. A domaći se teško biti konkurentni pri kupnji od stranih investitora.
Ja također imam probleme oko kupovanja zemljišta,što zbog mali milion vlasnika što zbog tvdoglavosti istih pri prodaji ali poštujem njihovo pravo da rade što žele sa svojim vlasništvom.

Realno,ne bojim se provedbe takvog zakona jer će naš čovik naći rupa u njemu koliko hoćeš.
Evidentirano
Juznjak
Novak
**

Email
« Odgovor #20 na: 25 Siječnja, 2010, 06:47:56 »

Mozda je ovdje zanimljivo cuti kako su to pitanje poreza i drzanja neobradjene zemlje za svoje nasljednike rijesile zemlje 'stare' EU, zemlje uhodane demokracije i razvijenog potrosackog drustva, koje usput receno financiraju poljoprivrednike da vade lozu, nesade kulture koje su oduvjek tu uspjevale i kije su svojim nacinom odnosa stvorile i generirale ovu nevidjenu krizu.
Mislim da nigdje nema porez na zemlju bas zbog toga sto se ne obrajuje vec ju onima koji je ne obradjuju trebaju onda dodatna sredstva sa strane za platiti taj porez.
Na Zapadu je uobicajeno uzimanje zemlje u zakup cija duzina ovisi o kulturi koja se sadi. Tu onda i zakupodavac i zakupoprimac nalaze svoje interese bez same kupnje. Kod nas to jos nije uhodano jer su pojedinci dosli u posjed velike kolicine novca i to zele materijalizirati vlasnistvom a opet one vlasnike zemlje koji nemaju taj novac ili su fizicki nemocni a imaju neki potencijalni podmladak zele to sacuvati jer novac se potrosi, podje tamo i ovamo a zemlja ostaje.
Kod nas su poznati brojni slucajevi gdje su staracka domacinstva bila uzdrzavana bilo od svoje blize ili daljnje rodbine bas zbog toga sto su imali nekretnine tj zemlju.
Evidentirano
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #21 na: 25 Siječnja, 2010, 13:34:22 »

istina je da kod nas gotovo nijedna stvar niti jedan segment drzave ne funkcionira, osim vjerojatno uvoza, sve druge grane su nam totalno u rasulu, oces zdravstvo, skolstvo, pravosude, poljoprivredu.. svaka prica o bilo kakvom korjenitom problemu i totalnom preokretu i reformi se kroz par jednostavnih recenica svede na politiku devedesetih godina i one koji su dobili ogromne tvornice i pogone za nikakve novce jer su bili podobni i u "sistemu" korumpirane vlasti.. i kada se to rijesi mislim da ce se tek onda moci uistinu naprijed jer se sva bijeda i sirotinja danasnjeg gospodarstva, nemorala i korupcije svodi na to razdoblje.

nisam ni ja za poreze na zemlju i na neobradeno zemljiste ali danas sa MILIJUN hektara neobradenog zemljista (velika vecina toga je istina drzavno) mislim da nema drugog rjesenja jer ce se time ipak pokrenuti neke stvari. ovako i dalje stojimo (u biti propadamo) na mjestu.. ???
Evidentirano

riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #22 na: 25 Siječnja, 2010, 17:45:37 »

bilo vam je to tu kod nas,cak jos i negdje se i provodi,no pazi ovo:ak neces cistit onda su poslali komunalne redare,a kazna je jedno verijeme bila 150kn.pa ko bi lud cistio za te novce.vise te dode otrov da to spricas.a oko toga sto napravit :-[ tu ima tolko verzija da ti pamet stane.ajd jos kod vas gdje i mozes racunat na nekakvu parcelu,a kaj kod nas di je komadic do komadica ??? ima masa slucajeva gdje su se domacinstva ugasila ,pa je to sad nicija zemlja,ili je opcina skrbnik,i to nista.nemres nis tu napravit,niko nece kupit jer je sve razbacano i nemres slozit nikakvu parcelu(200-300 klaftri),kaj ti je to za ozbiljnu proizvodnju,a onda ti sused jos posadi orah ili tresnju kraj mede,i ode pola parcele.najvece je sad vec sranje kaj je to sve vise postalo sikara ili polu suma,pa haj sad ti to opet uspostavi u nekaj korisnog.kasni se ,mnogo se kasni sa bilo kakvim planom za spas toga jer nema interesa,a kaznu je najlakse odrapit i opet nek sirotinja ispasta,jer ko ce drugi >:(
Evidentirano
DarzaJ
Novak
**

Slav.Brod, 45°11'51.51"N, 18° 1'17.66"E

Email
« Odgovor #23 na: 25 Siječnja, 2010, 19:59:43 »

Ono o porezu ili kazni na neobrađenu zemlju sam napisao jer ne znam kako to drukčije rješiti, i mene ljuti što takva zemlja propada, odnosno ne koristi se.
Bar da se pokosi nego ne rade ništa a agacija, drača raste u nebo.
Kao i Razor tako ću i ja za koji dan preko međe, nije državno nego je privatno, u rušenje kojeg stabla pa će biti i koji metar drveta za loženje.
Gazda te parcele je rekao prije dvije godine kad sam se požalio na to da grane prelate na moj dio, da ga nije briga i ako mi smeta neka rušim, on neče ništa raditi jer ga ne zanima, neka radi tko hoče.

Evidentirano
staklar
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #24 na: 25 Siječnja, 2010, 21:47:59 »

Kaj se mene tiće rušite, nije moje ;D!
ija znam hrpu takvih parcela kod sebe u selu, a imam primjer kod svog starog.on je već nekih desetak godina vlasnik parcele od cca 2ha,do nje je šikara o oko 2ha do te šikare je opet od starog tabla,i to od 5ha. Sa svake strane te šikare nemože nikaj radit jer jednostavno nemože doć traktorom tak blizu do međe jer tamo nema kaj ne raste. da ide krčit trebalo bi mu valjda mjesec dana jer je sve to debelo ko ruka,ili malo jače.
kod tog nikakav zakon ne pomaže jer su kazne premale,trebalo bi uvest haznu od 10000 kn po ha neobrađene površine,a ne neku siću. Pa bi taj koji neće obrađivat morao nać nekog da mu iznajmi ili u krajnju ruku da to 2x godišnje pokosi i zapali. Ovak za neku sitnu kaznu ljudi će plati i opet isto...
Evidentirano

staklarski obrt delinić
Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #25 na: 25 Siječnja, 2010, 21:55:11 »

Čovjek ne plati porez-kaznu za vlasnike zemljišta koje se neobrađuje ili umre bez nasljednika, država mu uzme zemljište i onda opet ona ne čisti
Šta ćeš onda? Tužiti državu?
Evidentirano

jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #26 na: 25 Siječnja, 2010, 22:30:59 »

šta kažete na ovaj novi zakon oko prodaje privatnog zemljišta,  ste gledali poljoprivrednu emisiju?  moraš prvo zemlju  ponuditi opet jednoj novoj agenciji u kojoj će biti opet hrpu zaposlenih , i onda oni odlučuju kome će prodati tj. raspisuju natječaj...

no sad je slučaj da u opće se nemože ni to napraviti jer još nije izglasan zakon , a i još neke promjene istog već i tak da par mjeseci nema trgovine sa zemljištem...  vi koji kupujete , dobro pazite kome dajete kapare ili plaćate zemlju koju sad želite kupiti da vam to ne postane ništavno ili da ne platite i kazne ...ne bi se ničem čudio...
Evidentirano

DarzaJ
Novak
**

Slav.Brod, 45°11'51.51"N, 18° 1'17.66"E

Email
« Odgovor #27 na: 25 Siječnja, 2010, 23:12:44 »

Svakako, treba dobro paziti jer svašta se dešava, nije za vjerovati.
Kad sam kupovao prije nekoliko godina, osim što sam dobro pregledao svu potrebnu dokumentaciju još sam prije zaključivanja ugovara porazgovarao sa budučim susjedima.
U razgovoru sam ispitao sve što sam mogao, naravno i provjerio da li je stanje međe u dokumentima stvaran i na terenu, odnosno da nema kakvih sporova.
Evidentirano
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #28 na: 26 Siječnja, 2010, 00:24:33 »

jnix prvi put cujem za ovu glupost, nisam gledao emisiju.. imas neki link di bi mogao vise procitat..?
Evidentirano

Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #29 na: 26 Siječnja, 2010, 00:46:31 »

jnix prvi put cujem za ovu glupost, nisam gledao emisiju.. imas neki link di bi mogao vise procitat..?

http://www.vecernji.hr/vijesti/zakon-pankreticu-oranicu-ne-mozete-ni-kupiti-ni-prodati-clanak-84392

ima nekaj tu...međutim, to je sve ostalo samo na prijedlogu...
Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
 Str: 1 [2] 3 4 ... 12 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!