Kad bi se uveo porez (kazna) za vlasnike zemljišta koje se neobrađuje mislim da bi bilo sve manje ovakvih neobrađenih površina.Mislim da bi trebalo nekako natjerati takve vlasnike da obrađuju ili da prodaju parcele koje ne obrađuju onima koji bi od toga stvorili dodatnu vrijednost.Znam da je problem i u vlasti koje nema interesa da stimulira onoga koji hoće nešto korisno napraviti.
Kad bi se uveo porez (kazna) za vlasnike zemljišta koje se neobrađuje mislim da bi bilo sve manje ovakvih neobrađenih površina.Mislim da bi trebalo nekako natjerati takve vlasnike da obrađuju ili da prodaju parcele koje ne obrađuju onima koji bi od toga stvorili dodatnu vrijednost.Znam da je problem i u vlasti koje nema interesa da stimulira onoga koji hoće nešto korisno napraviti.Ozren što god napraviš od ta dva izbora nisi napravio nešto loše, ti trebaš sam odlučiti.
Čovjek ne plati porez-kaznu za vlasnike zemljišta koje se neobrađuje ili umre bez nasljednika, država mu uzme zemljište i onda opet ona ne čisti
jnix prvi put cujem za ovu glupost, nisam gledao emisiju.. imas neki link di bi mogao vise procitat..?