Ajme Gabro to je strašna koncentracija! 10%Ja recimo potrošim 10 l koncentracije na 400-500 m2 (cca 200 l/ha potrošnja vode). Stavim 2-3 dcl glifosata na 10 l - to je recimo 5 - 7,5 l/ha koncentracija (dovoljno za višegodišnje korove).Ovo tvoje je koncentracija od 25 l/ha, (duplo jače nego najjača doza za korištenje na željezničkoj prugi - pruzi )Samo upozoravam da nebi bilo nismo znali!dosta je 2-3 dcl na 10 l !
gabro,od toga bi moralo spucat i kamenje
ev nemam pametnijeg posla pa stavljam slike na forumev danas se malo popeo na stup pa rekod a okinem koju al budala se svagdje popne al mi je bilo veselo silaženje dobro pa me ima pa mi je ublazilo pad hehehhehehe na dupe
ma nema nikakvih vidljivih negativnih posljedica ja to ospricam 2 x godisnje i to samo onih 30 ak cm oko panjeva dok dosta ljudi sprica po cjelom vinogradu ee da i u proljece stavis malo radazina u špricu on ti je protiv nicanja korova al sam malo da ne bi doslo do korjena vinove loze da i moras dobro opljevit vinograd oni zaperci na starom drvu prije tretiranja herbicidima jel se znam osušit čokot ak ode herbicida na zaperke