pa koliko su ti siroki redovi, koliko ti je najuzi? ako ti traktor ide u red onda ce ici i ovo jer se postavlja sa strane izmedu prvog i drugog kotaca traktora tako da ne bi smjelo biti nikakvih problema.
Quote from: toplichanec on 10 Kolovoza, 2006, 09:46:37 Samo reci što nije jasno
Kod mene je to vrlo čest slučaj.. i to ne samo krumpir nego i bijeli luk, crveni luk. Potrebno je samo paziti da se poveća unos hranjiva u tlo
Pozdrav,posjedujem mladi nasad vinograda(3 godina), danas sam ga opljevio pa me zanima dali bih ga mogao špricati protiv trave krajem tjedna sa BASTOM?Unaprijed zahvaljujemSasa
Ne vidim zašto ne bi, pazi jedino da ti ne dođe na zelene dijelove trsa!
Quote from: Razor on 16 Travnja, 2007, 22:49:14Ne vidim zašto ne bi, pazi jedino da ti ne dođe na zelene dijelove trsa!
Daj mi reci,prvi put namjeravam pošpricati s herbicidom,nemam s tim iskustva dosad sam kopao i kosio,podsadio sam mlade trse prije dvadesetak dana,a jučer sam pokosio,mislio sam uzeti onu diznu za herbicid sa širokim mlazom,a te posađene trse zaštititi za svaki slučaj da odrežem dno plastične boce i stavim na trs dok špricam,jel to ok?Sad mi je pokošeno,kad bi onda šprical kad naraste 15-20cm?