Sad mi žena fest oponira za sadnju jedne parcele sovinjona. Preveč nam je veli, a sve smo stariji. Tri starca u kući preko 80, sve njoj na teret. Malo je u pravu, ali popušta, tak da bi mogel ove zime izrigolati. Analizu imam. A onda još jedan komadić julskog muškata, ali stim ćemo izaći poslije. korak po korak !
Ha, kupil ja komad trsja. 4 reda uz među, nekih 70 m, zapušteno, ono kaj me žena htjela ubit čim sam spomenuo, a sad uredno pomaže krčiti. Kupil iz drugog cuga, baš neki dan prenesel gruntovno i platil porez. Posjekel sam svaki drugi red, slijedi vađenje stupova i žice. Stanje katastrofalno, svi trsovi u obliku slova S i Z, vlasnik opće nije vezal stabla, treba podsaditi oko 30 kom...joj. To treba sve poseći i s jednim komadom koji je već spreman / stavio breskve/ i još jednim koji treba iskrčiti, zrigolati i posaditi nekaj lijepoga. Sovinjone i muškate. Sad me žena oće ubit zbog tih ideja, ali i to bumo laganini, jednog dana. A da zna da bum još tu i tam nekaj kupil / već imam plan/, nestal bi s foruma u roku odmah !