Biro ti nema veze sa opg-om kao i eventualna naknada. Šteta što si se odjavio,to te zbilja nije ništa koštalo a moglo se izvući lijepih novaca bilo u poticajima bilo u nafti.
Da,tako nekako,a i zaboravil sam napomenut da su me tam obavijestili da se i plavi dizel ukida sljedeće godine (kolko je sad tome za vjerovat )
Riba mogao si ostaviti OPG, ali izvan sustava PDV-a.Nemaš nikakve troškove, a imaš pravo na plavu naftu i poticaj za održavanje trajnog nasada+ako si u integriranoj proizvodnji koja kuna više.Da gubiš naknadu sa biroa ako izgubiš posao, a imaš OPG - neznam.Trebalo bi propitati, makar sumnjam.
Gabro, ti si sa Brača jel tako? Znate onu "narodnu", otišao Bračanin u Ameriku, ali nije imao dosta para i stigao je samo do Škotske Bez zamjerke I ministru ne smetaju ti vicevi
Da, to je po novome, unutar dvije godine! Sve točno šta si rekao, za nove članove. Za stare koji su se prije 5 i više godina prijavili ne stoji, ne znam zašto, administracija, birokracija. No, poticaji su upitni dalje ulaskom u EU ove godine, pa ne vidim ni smisao više za male opg-ove!