manji broj prskanja ne znaci nuzno da se radi o ekoloskoj proizvodnji, to je samo jedan od elemenata koji tvore izrazito kompleksan ekoloski sistem uzgoja. takoder, zimsko prskanje nije izrazito nuzno ali se uglavnom provodi. mineralna ulja su vani vec gotovo pa zabranjena, narocito u ekoloskoj poljoprivredi! osobno, bilo bi mi drago kada bi cijene umjetnih gnojiva jos vise porasle (makar iskreno, nemam pojma koliko su sada..) pa bi ljudi smanjili upotrebu takvih gnojiva i okrenuli se prirodnijim nacinima gnojidbe i odrzavanja plodnosti tla, sto umjetna gnojiva sigurno ne cine, upravo suprotno.. toliko o ekoloskoj proizvodnji..
Kakva iskistva imate sa HERBOS crveno maslo o zimskim zastite , mislim da je hrvatski proizvod.
Nego...po teoriji kako bi se trebala pokazati ova nova kombinacija s neotecom wg i repičinim uljem u odnosu na standardne uljne insekticide ili c. uljem...mislim da je to odobreno za ekološku proizvodnju..
Dosada nikad nisam koristio zimsko prskanje.Vinograd mi je star pet godina.Negde sam procitao da HERBOS- crveno maslo je kombinacija od BAKAR I OKSID i rafinirano mineralno maslo u tecna formulacija , mislim da je to novi proizvod!!!
mene zanima koja je razlika u djelotvornosti između repičinog ulja i mineralnog