Baš je i mene to zainteresiralo i volio bi i ja ići kad bi bilo u okolici zagreba i daj nam reci cijenu tog tečaja.
tacaj kosta 500,00kn i ja novce uplacujem udruzi Kutjevacki vinari,a oni dalje rijesavaju....Prof.Premuzic boravi par mjeseci godisnje u Kutjevu,i trenutno je ovaj mjesec u Kujevu i sad su uhvatili priliku za tecaj jer je ona najadekvatnije rjesenje za predavaca tj.najstrucnija osoba za to...danas smo presli na vino 42 uzorka smo danas kusali,pola bijelo pola crno vino...tj 2 vina(1crno i 1 bijelo)ali u svako od njih je dodavana razlicita koncentracija necega od dodanog alkohola,secera,kiseline vinske,limunske,mlijecne kiseline,octene kiseline,etil acetata...morali smo ocjenjivati vina suha,sa 4,1 g/l neprovrelog secer,pa sa 6 g/l...i u crnom i bijelom...eto svasta nesto smo radili i naucili....
Wineman...daj pitaj Premuzica koliko bi kosta tecaj u Dalmaciji kad bi Juznjak,Vinofil,Inspektor i ja jedini sidili na predavanju?
trtar; mislim oko 40.000,ookn , tak daj poradite na bar 20tak članova
Poslao sam pismo Udruzi Kutjevo , sa molbom i pitanjima kako , tko , koliko košta , i sl pitanja u vezi Tečaja , pa se nadam da će uskoro netko i ogovoriti..., a sutra tj, u ponedjeljak, ću kontaktirati prof. Premužić , te se nadam da ćemo tada znati više o svemu...