ajoj dečki ,pa nemojte baš tak striktno pratiti sve preporuke za intezivan uzgoj voća.Tih nekolicinu voćki koje se ima samo za sebe ne treba baš toliko prskati.Pa nek nekaj i propadne.Hm,hm...
halooooooo druže, ne diraj mi u vinograd. loza je svetinja kao i voćka. vidjet ćeš slike mojih ljubimica. neki (" ") učeni likovi su se kladili da se u Slavoniji u "bašči" ne može odgojit loza
Danas poderao travu ,zapravo prasumu u starom vocnjaku sljiva bistrica kojeg ne volim jer mi je totalno van dohvata i ziva muka kad ima sljiva za transportirati,ne spricam ih,sarka,jedino ih treba porusiti,ali nikad vremena i volje Moras odrzavati,a koma,ubio sam se flaksanjem ujutro i kasno popodne,50-ak puta sam gasio i palio flaksericu jer mi se korov zamatao oko glave,zakasnio sam,e jebi ga,a sljiva ima,ali kad se to dobro osusi idem s herbicidom da 5g vise ni travka ne izraste
Imal sam i ja voćnjak sa starim bistricama. Nikad mi se nije dalo kositi, a moraš održavati. Ovo proljeće sam sve porušil i sad špricam herbicidom da uništim izdanke od šljiva, a na jesen sadim čačanku rodnu, najbolju, trešnje, višnje itd. Bistrice su bile velike pa je bilo i puno granja kad sam rušil, a tek trnja svega sam se zdrapal po rukama. Nebi baš to htel ponoviti...