Ja imam takvu, kupio u Bauhausu.Radi dobro, jedino su glupava i loša uputsva, tako da sam upute našao na nekom forumuCijeli trik je da se napravi klik dva puta. Prvi puta uhvati traku, zatim ju prinesemo i obuhvatimo oko grančice i žice i ponovimo klik.
htio bi si nabaviti ovu vezalicu za lozu pa me zanimaju Vaša iskustva I gdje ima povoljno za kupiti vidim novi marof 288kn a da li ima jeftinije...kaj je sa ovom na e-bayuhttp://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=klje%C5%A1ta+za+vinovu+lozu&_sop=16&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtying+vines&_nkw=tying+vines&_sacat=0
Kolege zahvaljujem na trudu.Imam ja drugu špricu al ovakvu je imal moj dedek pa sam ju kupil za 50 eura na sajmu kakti ispravnu...međutim nije baš.Sad bi ju naravno htel složiti jer mi se sviđa zvuk njenog motora.Srky molim te ak možeš poslikaj taj dio da nekaj zmislim jer kupovati drugu za djelove nema mi smisla pošto mi treba samo ta nekakva guma al ne kužim kakva i kam ju prikopčati na gornji dio...pozdrav