Budem se još raspitao ali ako ništa ne nađem ništa strašno ovak će izdržati godinu dvije a kada posadim još 500-tinjak trsi budem i onak kupio neke felcove ili kukerove.
Ak bus imo 500 trsija plus jos imas vockica onda ti se isplati kupiti takav skupi kvalitetan alat. Drugo je ovako kako ja ono premisljam za neki srednje kvalitete jer necu imati niti 100 sadnica ukljucujuci ruze i nekoliko ostalih ukrasnih bilja. Nemoram bas doslovno baciti 350kn, ak su dobre i one do nekih 150kn za moje potrebe, a ostatak razlike usteda mogu nabaviti neke skuplje egzoticne sadnice. Bio sam malo pocesljao na toj stranici comet, i vidio sam da imaju jos jedne skare koje su vrlo slicne felcovima i isto imaju mogucnost izmijene ostrice, a Uniorove su. I kostaju svega oko 169kn, nevjerujem da su bas lose pogotovo za moje potrebe, a opet nisu preskupe i mogu se mijenjati ostrice i ok su dizajna kao felcov model. http://www.comet.hr/shop/proizvodi/544-skare-za-lozu/
Vidio sam ih čim je misko7 postao prve. Dobro izgledaju . Izgledaju potpuno isto ko moje ;D
e ,da si pitao prije imao bi i odgovora ! imam ja slicnu pa ... isjeckam jedna dio , bole me usi i ruke tjedan dana !
kaj su stvarno tak dobre? i za voćke?(pitam jer nisu skupe, uopće - pa ako su solidne, vrijedi pokušati!)
Zagorec i Entuzijast,kad ste nabavljali one škare preko DX, odnosno e-baya,kako ste plaćali (jel bilo naknade kakve, što je s troškovima dostave - na dx se kunu da je besplatan, na ebayu traže 5-7 dolara :/ )
Ove izgledaju modernije, a i "ergonomijom ljepše stoje u ruci" isto su kvalitetne, sa mogučnošću zamjene djelova , a ovehttp://www.comet.hr/shop/proizvodi/542-skare-za-lozu-220/su "starinski tip" i vrijede svaku kunu za razliku od raznog uvoznog smeća koje se prodaje po 20-50 kn, a ne vrijede ni toliko lipa
i dok smo mi tako pričali, poskupe one odjednom za 50 %
Ok, zahvaljujem na preporuci, ak nenađem bolje koje koštaju malo više onda ću svakako kupiti te klasične škare.Nije mi žurba stignem do jeseni kupiti škare, jer sam uspio s starim škarama porezati ovo kaj sam trebao još dosta dobro, no ove godine moram za kupiti druge oću ili neću jer su tako reći već gotove.Šta si mislio da ovi trgovci nečitaju naš forum ?
Ma ima ih u maloprodaji u Ludbregu su još na akciji po 69 kn, kupio danas troje , bratiću, susjedu i sebi, vidio sam imaju i Falco više vrsta, ali za moje potrebe su dobre i ove
Danas okopao oko trsova.OleoMac BC420SNekoliko slikica ...