Strugač, za korove u vinogradu. Ja ga koristim za vrt, ali hrpa ljudi to kod mene koristi za vinograde gdje je lakše tlo.Pofrezaju i onda dalje samo s time.
S motikom si pogrbljen. Ovo ima 2 metra držale.
A ne, ne, nisam ja manje bedast od svih vas. Daklem podržavam alatku za bušenje prilikom sadnje. Još ako je teren zrigolan! Popevka, brzo ide! Ali u tvrđem terenu, za stupove 80 cm, he,he, probajte. Može i pokoja luknja tamo gdje ti žice smetaju za sveder. Ali veliki posel s tim...fala...probal sam ! Dečki meni je 57. verujte ja imam iskustva v bušenju. Zrigolal sam i zbušil Zagreb i okolicu, skoro su osnovale Udrugu zahvalnih Zagrepčanki, al su se posvadile na izbornoj skupštini, a ja pobegel! Nek veruje ko hoće, meni nit v žep ni z žepa, ali tak je !Nije, još prejdem na tehničkom pregledu, ono, s kantom morta !
pa mozes ti staviti i na motiku drzalo od 2 metra.. nije mi bas jasno kako mozes s time raditi kvalitetno jer je dolje prakticki ravno, mozes eventualno sjeci travu i korov ali ne mozes okopavati zemlju kao motikom.
evo,iz videnog Razorovog alata ja napravio svoju verziju koja bi mi trebala sluzit za kopanje ili prosirenje rupa kod sadnje trsja(nemrem isprobat posto je zmrznjeno),no kad buju uvijeti isprobat cu.tako,ovo su alati za nas koji nemremo bas sve kupit pa se snalazimo kak moremo a sto se tice Mc Ozy-jevog posta,mogu samo reci da iako je covjek vec pomalo u veteranskim godinama,lijepo je za cuti da jos dobro radi sa svrdlom.majstore svaka cast i CESTITAM P.S.nije da te plasim,ali kaj ak se koja forumasica javi da se dokazes na djelu
mislis ovo sa slike ili ono kaj hrce doma kraj tebe
Mozes nam staviti sliku te drljace Ivane Hvala unaprijed.
riba 2 i koliko to 'cudo' kosta