da kojim slucajem nazovete savjetodavnu sluzbu u Karlovcu i pitate za polaganje ispita dobili biste odgovor daaa , moze , 380 kn predavanja pocinjuuuu... eee ak ih prekinete i kazete ali ja bi samo ispit onda se prvo preve malo mutavi pa... onda vam kazu da moze ali da pitanja nisu ista ne bi li vas preplasili ...Mene nisu ali mog prijatelja Zdravka Plesu jesu i nije isao na ispit , ali cujem juce od drugih da su dobili istu spiku ..... Vidi ti molim te bezobrastine karlovacke !!!! Pa kazu svi smo isti pred zakonom . Pa kazu dio se placa predavacima dio komisiji tj RH . E sad mene zanima za koga radi savjetodavna sluzba kad nas gura na predavanje , ili za grupu predavaca ili za RH ?? Jel mi zna netko odgovor ?
trazi tu zabranu napismeno. U skriptama koje sam ja skinuo sa sluzbenih stranica i uredno ucio pise da predavanja NISU OBAVEZNA, dakle to je sve crno na bijelom navedeno.E sad, ja sam platio 80 kn i naucio, a oni koji su bili na predavanjima nisu ni morali uciti (doduse nisam ni ja ali sam to napravio zbog sebe, od srama ne bi mogao na ispit a da ne znam).Pitanja su svima bila ista, tako da su u Zagrebu vrlo korektni sto se toga tice. A i da sam imao druga pitanja prosao bih jer sam to odradio posteno.
Poslao sam upit (na savjetodavna@savjetodavna.hr) da li se može polagati samo ispit.Čekam odgovor, pa javim...
Do danas nisam (još) dobio odgovor.
koja je razlika izmedju Kalinosula i Chromosula? Osim u izgledu ambalaze Pitam jer