Ali u konacnici ako im se vina prodaju onda valjda rade kak spada, ne?
Nisi me skuzio. Naravno da je nemam takav stav, ali ima puno vinara koji proizvode velike kolicine vina i prodaju ih po niskim cijenama i njima je najbitnije da se vina prodaju. Kvaliteta je u drugom ili desetom planu.
Vi ste svi u tim trash vijestima, švabo ima prosjek 2500 E. hrvat 4000 kn, preko 40% švaba nema svoj stan, preko 80 % hrvata ima svoj stan, švabo nema vikendice na moru ili u zagorju, hrvat ima na moru (Krk, Vir, itd ) i ima stan u zagorju, slavoniji, zagrebu,švabo plaća najam stana 800 -1000 e, a ovdje je 400 - 600, švabo nema svoj vrt ili voćnjak ili vinograd, a preko 1800 članova ovog foruma ima ako ne i više od 1000 m 2 (to je 20x 50 m2), a siguran sam i preko 10000m2.I još nešto, švabo je isključivo orijentiran na diskont dućane, dakle pri odabiru kupnje njega isključivo i prvo zanima niža cijena, pa tek onda sve ono ostalo. A mi? Mi ja plaćam sve skuplje 20 % jer mi se neda voziti do Zagreba, gdje je sve 20 % jeftinije.Čekaj, išao sam jednom na ručak - za vrijeme pauze u Parizu, i platili smo jelo oko 20 e po osobi, ok nije bio grah sa kobasama, ali nije bio ni fenci šmenci ručak, koliko je ono gablec- ručak kod nas 25 kn max ili 35 max. i sad je u europi sve najbolje a kod nas je sve u banani.......... ma daj molim te.Tam nemreš popiti kavu ispod 1,5 e. a kod nas je 6 kn u 90 % birtija.A najvažnije od svega, čujem da je tamo kapitalizam od 1896....cca, a kod nas?Pogledajte film King Corn, i biti će vam sve upola jasnije, zašto je sve jeftinije vani.
od početka govorim...bolje da smo prvi na Balkanu a ne zadnji u Europi...
Ivek ne budi tako crn!
stoji zena u kuhinji i ispadne joj pretis lonac !!!! Ode zena u kurac !!!