a sto se tice Mc Ozy-jevog posta,mogu samo reci da iako je covjek vec pomalo u veteranskim godinama,lijepo je za cuti da jos dobro radi sa svrdlom.majstore svaka cast i CESTITAM P.S.nije da te plasim,ali kaj ak se koja forumasica javi da se dokazes na djelu
Ma ne bu problem. Nekak mi sa strane ide bolje nek na mojoj, ovaj, parceli hoću reči. Doma sam sve zbušil dok je bilo vrijeme, tek tu i tam kad je baš sila. Ono, da ti žena ne naruči težake. A neki moji vršnjaci koriste i dodatna sredstva kad čokot oslabi. Samo ih ne kupuju u poljoapotakama, nek u ovim običnim. Onak kad su sami, ispod glasa, da ih nitko ne čuje i ne vidi. Plava sredstva. Vele sa pol doze, druga mladost, a iskustva kolko hoćeš. Imaju te godine i neke prednosti: " Srebro na glavi, zlato v žepu, a čelik u gačama!" No, treba planski i pametno vršiti prihranu, jer ti se lako desi da moraš koliti i kad nećeš. Posebno doma !
vidio to , samo mi nije jasno kak to zebra miriši?? kad bi meni netko rekao da mi vino miriši po zebri ili svejedno po nekoj drugoj živini smatrao bih to ozbiljnom uvredomali tko sam ja , ja to valjda ne razumim
a sta ja znam jel normalno, ko sam ja da sudim.. pitaj covjeka. urin se moze prepoznati u odlezanim i boljim sauvignonim kao i stalski miris, gnoj, konj, itd. ali u posebnim dozrijevanim crnjacima.
vidio to , samo mi nije jasno kak to zebra miriši??
Evo nekoliko savjeta Mc Ozy-ju by ®uži Jelinek "Od seksa do vječnosti". Ispričavam se unaprijed našim stručnjacima jer ovo ne spada u temu, ali vidim da čovjek muku mući. Dakle strana 13 i 14 spomenute knjige : " Morate se oglušiti na neplaćen porez, klevetu u uredu, ljubomoru na ženu ili ljubavnicu, manjak novca....---- Vino, ako se uzme jedna čaša može malo stimulirati želju za seksom. Ono pomaže da se osjetite tog trenutka kao pravi muškarac, ali ako ste popili tri ili više čaša, to bi moglo kobno utjecati na erekciju. Alkohol smanjuje muški hormon u krvi, kao i pretjerano pušenje.Tko nije čuo za "Španjolsku muhu"? Znanstvenici među afrodizijake svrstavaju i obični luk. I zato dragi muškarci, spasite što se spasiti dade : jedite crveni luk i popijte čašu crvenog vina! Ako ni to nije dovoljno poslužite se tabletama ginsenga. Orasi nisu skupi , a rasprostranjeni su na cijeloj kugli zemaljskoj kao i mandragora." Evo to su savjeti iskusne žene muškarcima. Kažu da plave tablete štete za srce, a vi odlučite što je za vas bolje.