Onda sad i ja vise nisam pametan.Cime onda sada cuprablau+chromosul,ak svi svjetski proizvodaci,i savjetodavne sluzbe daju takve preporuke.Prije i poslije cvatnje u blok metodi najjaca zastita!
Blok metoda preventivno ? Najjača zaštita u idealnoj godini ? Čuo si za spregu farmaceuti - liječnici ? Preslikaj to na ovo boldano ! Farmaceuti - agronomi - trgovci.Lagane sumnje koje sam u tom pravcu imao od ranije, stano se potvrđuju. Npr. savjetodavna već početkom svibnja spominje Mikal premium f, mladice 10 - 20 cm, nikakvih uvjeta za plamenjaču, treba samo svetom vodicom pokriti novoizrasli dio. Pital sam se što je to?Ne pametujem nikome, ne sugeriram, samo iznosim svoja razmišljanja i zablude. Ipak, molio bih poneki komentar.
Naravno, ovu zimu se nije znalo kakva ce bit godina...ali otrovi su tu...treba ih prodat jer sljedece godine dolaze novi i tako dalje i dalje dok se mi njima trujemo barem dvaput po aplikaciji
Blok metoda preventivno ? Najjača zaštita u idealnoj godini ? Čuo si za spregu farmaceuti - liječnici ? Preslikaj to na ovo boldano ! Farmaceuti - agronomi - trgovci.Lagane sumnje koje sam u tom pravcu imao od ranije, stano se potvrđuju. Npr. savjetodavna već početkom svibnja spominje Mikal premium f, mladice 10 - 20 cm, nikakvih uvjeta za plamenjaču, treba samo svetom vodicom pokriti novoizrasli dio. Pital sam se što je to? Tim prije što neke savjetodavne guraju samo neke proizvođače.Ne pametujem nikome, ne sugeriram, samo iznosim svoja razmišljanja i zablude. Ipak, molio bih poneki komentar.