Ja citam i isto ne mogu vjerovati,pa ljudi zašto se trujete i to u tolikoj mjeri da mi se uopće gadi i čitat!!!Puno puta sam pisao,imam skoro 5000 loza i do sada tri prskanja!!!1. sumpor-cuprablau2. boromag-prihrana zbog kalcija3. falkon-sumporU planu još jedno prskanje falkon+sumpor poslije cvatnje,dva prskanja boromagom zbog kalcija i jadno bakrom u osmom mjesecu!!!Ne trujem sebe niti ljude koji konzumiraju moje vino a da je vino samo za mene nebi i to!!!
Da se pretjeruje...hm Ne racunajuci zimsko spricanje, ja imam samo 2 prskanja do sad,1*Polyram+chromosul+demitan2*Polyram+chromosuli sve je zdravo.Planiral danas ForumStar+Collis al jucer malo otvoril zonu grozdja, potrgal nerodne sibe..al pricekal budem jos par dana, barem da chardonnay uđe u cvatnjuE sad, ovdje u ovoj aktivnoj temi, zakazala uloga ovog foruma. Trebao bi netko tko ZNA komentirati, dati preporuku, to tako i ovako, kombinirati ovu i ovu djelatnu tvar, dati pametnu kombinaciju (nesto tipa ForumStar+Collis za poslije cvatnje) koja bude financijski i pametno odabrana. Razor je prosle godine zapoceo....zapelo il odustao, neznam, otkrio nam Signum primjericeNajlakse i najskuplje otici u apoteku pa da se slozi kakav miks.Ja recimo, planiral Forum star + Collis u blok metodi prije i poslije cvatnje, na preporuku Poznanovca, izbacil bum Collis i iskoristil ga za spric poslije cvatnje Pa pitam, Forum Star + ..?
Jučer mikal premium, collis, cantus( imal sam ga malo, pa sam ga stavil), avaunt