Opet sam ostao bez dijela posta. Vidim da, vi koji sada špricate pred cvatnju, stavljate sumpora.Znači, može sumpor?
i zašto mikal premium?
Zašto insekticid?
Ja također idem danas sa mikal premium i luna. A zašto NE mikal premium ako može objašnjenje ?
A čuj,ja na rajnski idem obavezno,a za sardone moguće i ne.Sa svim ostalim bolestinama i napastima izlazim na kraj,al botritis na rajnskom u ovih 7 godina jos nisam uspio dokućit.Jednostavno kad to krene ,il beri,il ga zahiti.Nema ti spasa da to zaustavis.A kad se zavuće to mi je živa enigma?Ne flaksam,ne vidim ostećenja od moljca,al taj vrag se oduvijek odnekud stvori,i onda je gotovo,trune na oćigled .Jednostavno izgleda neki osjetljiv klon,jer doma imam 5 trseva koje sam kupil kod Žižeka,i to lokacija mi je brate skoro u koritu rijeke Bednje,al taj ne trune ni milimetra.Drži ga kolko hoćes,a vinograd je na terenu za bogove,al nema spasa.A kaj sad,oderi,pa prati stanje za drugu godinu.Ak bude bolje no inaće onda tako nastavi,ak ne onda odustani od tog sistema.Iako je tu i presudni faktor vremenska prognoza koristi ovaj preparat za ranjski prvi puta u fazi zatvaranja grožđa poslije prskanja sa botricidom dobro zaliti da se stvori zastitni sloj adrugi puta pred berbu kad osjetis da mi moglo doci do pojave botritisa stvarno dobro djeluje tako dugo dok ga jake kise ne isperu ima ga u comet novi marof trgovinama oko 50 kn litra http://www.proeco.hr/proizvodi/ojacivaci-bilja/ojacivaci-bilja-vinogradarstvo/596-kaliwasserglas.htmlprs
Izvinjavam se na primjedbi,mislim da više nema smisla govorit neke stvari što su vidili i razor i vinofil koji je i inaće vodio ovu temu,od sada se držim one gledaj a ne pričaj.
gabro ako čemo se svi tako držati onda nam po tome ni netreba forum.