@SASTočno je to što si napiso. Zato sam se i ja držao nekog redosljeda, pa sam prilikom nabrajanja najbitniju stvar stavio na prvo mjesto, pa onda ostale kako približno slijede po važnosti.Što se tiče vlage, ja imam onaj jeftini ovlaživač zraka i higrometar sa termometrom i nemam nikakvih problema.Tih malo rabljenih ovlaživača zraka ima po oglasima koliko hočeš za male novce, a i higrometar nije skup.
jer je dosta teško to uspoređivat sa slikama iz knjiga i neta jer uživo drugačije izgleda.
Zanimljivo je kod te jabuke da je širina ploda kod peteljke ista kao i širina kod čaške. Mislim da bi mogla izdržat još nekih mjesec dana, jer je tek prije par dana počela dobivat sve više boje.
SAS sve je moguće jer je jabuka kupljena pod Zlatni delišes i tak je pisalo na sadnici. Jednu Pink Lady sam kupio i posadio ove godine pa budem usporedio kad krene u rod. Za ovu drugu ja mislim da je možda Breaburn, al nisam siguran jer je dosta teško to uspoređivat sa slikama iz knjiga i neta jer uživo drugačije izgleda.
Koja bi ovo mogla biti sorta? Plod je malo plosnat.
Evo par slikica jabuka koje mi sad sazrijevaju prva koju sad vodim pod Jonatan i Canada.Urod fini