Cimarosa | Shiraz 2010 | polusuho | kvaliteno | 14% alk. | 35kn???Prije par mj probao sam Cabernet sauvignon istog proizvodjaca koji je bio uzasan.
Kaj je sa kvotanjem? Pa nisam ni ocekivao nista, samo sam napisao osvrt.
sad sam zezno sve, popravi i obrisi ako oces. ma kuzim ali ja za takva vina uopce niti ne bih pisao osvrte i recenzije.
Znas zas ga kupio? Zato kaj sam dosao u Lidl i nisam nasao nista posteno pa mi bilo bed izaci bez icega.
Ivane odgovori Zagorcu na post.ne razumijem zašto ne bi trbalo raditi recenziju vina od 30kn.
zato jer ih je 95% lose a sto se tice recenzije, mozes je napraviti i za ribara..
Ja ću sam sebi odgovoriti činjenica je da neću skužiti miris banane ili nešto drugo u vinu i tu Ivanu svaka čast,ali znam kak ide trgovina i koje su nabavne cijene na količinu,pogotovo ak je veliki proizvođač i koje cijene ispadnu na kraju u trgovinama.Ovaj npr.Vrutak kupi 10 kartona vina npr. iz Čilea i prodaje ga po npr.100kn i to je super kvalitetno,a neko ga je prije njega kupio milion l po 2EUR i prodao slijedećem i dalje i dalje,došlo do Vrutka sa 500% marže,hoću reći ovo kaj Ivan veli je u redu,košta 30kn u maloprodaji,ali je možda u vinogradu gdje je kupljeno vrijedilo 7kn i ne može se to sad uspoređivati sa našim vinima,vidjet ćete,nažalost kad uđemo u EU i padnu davanja na vina,e onda ćemo uspoređivati kvalitetu i cijenu