E sad, nisam vinski znalac, ali Pinot sivi vinarija Ivana Čobanković , dobila sam ga za bagatelu. Vino ima 13 % vol. alkohola, karakteristični miris za pinot, premda slabije izražen nego pinot koji se uzgaja u ovim sjevernijim krajevima. Hobi vinar koji ga je kod mene degustiro je rekao da je vino vrhunsko. Meni osobno malo prejako i preteško, to ću opet opravdati podnebljem gdje ima više sunca nego kod nas. Sve u svemu više volim pinot koji raste na ovim našeim prigorskim bregima.
premda nisam ljubitelj graševine,nekak mi ne leži
Riba poklonim ti Kalazicev sauvignon pa ga ispij, ako mozes Bilo nas je 4ero
Ja sam probao Kalazićev Crni Pinot, po meni isto katstrofa, već dugo nisam tako promašio Boja jedina koliko toliko odgovara nekoj boji sorte, sve ostalo totalno neprepoznatljivo od mirisa do arome.Alkohol prilično strši, završetak mu je prilično gorak a od aroma se osjete nekakve floralne ali ih ne mogu identificirati.Što se mene tiče Kalazića križam
probal sam njegovu graševinu berba 2007 vino je katastrofa(bar za moj ukus) teško bez nekih mirisa i bukea nekako prazno dok mi je iločka odlična premda nisam ljubitelj graševine,nekak mi ne leži
ne smiješ tako ........po jednoj bitci se rat ne dobija....treba probati sva vina ....i onda donjeti sud.........ovo je općenito mišljenje, jer ove g. nisam probao njegova vina....