Dingač je položaj a sva su ta vina (Dingač.Potomje,Plavac) od sorte Plavac mali
pa koliko ja znam ovo je jedini i najbolji grk od Cebala, clanak kaze da se zove Branimir..http://limun.hr/afterwork/main.aspx?id=134168
Upravo tako! Jakobovićev RR je otkriće ;-) Ivane, jesi ga probao napokon?
Pozdrav svima,u zadnje vrijeme šaram po sortama, ali tako naletim i na neke dragulje poput francuskog Malbeca i Tannata. Nove sorte, nove regije, novi stilovi - šira slika .Teško je izdvojiti par sorti jer ono što sam nekad smatrao ''kraljem'' (Cab. Sauvignon) i ono što sam smatrao dosadnim (npr. Chardonnay) - danas više ne vrijedi.
Teran Piquentum 07 i Malvaziju Piquentum 08 mladog vinara Dmitrija Brečevića iz Buzeta, a vina mu se stilski značajno razlikuju od kolega mu iz IQ udruge i standardno teških istarskih terana.Dodao bih tu i sva vina Giorgia Claija Kategorija i stil koje Istra, a niti Hrvatska do sad nije imala. Skupo, ali vrijedi svaku kap. I tjera na razmišljanje...I Milošev Plavac 05. Pozdrav Ivane (nije mi isti nick)
hehe, pozdrav! skuzio sam te tek po ovoj napomeni Milos Plavac.. dobrodosao i nadam se da ces se malo aktivnije ukljucuti u komentiranje i recenziranje vina jer znam da mnogo znas i mnogo si toga probao..